Yardım Acil yardım a72 gelen arama sorunu

Ozgurmert77

Taze Üye
Üye
Cihaz
A72
Herkese merhaba
2 hafta önce oppo a72 telefon aldım arama geldiğinde konuşurken başka bi arama geldiğinde aynı kişi arıyor gibi gözüküyor ve ikinci gelen arama acilmiyor oppo Türkiye telefon ile aradım fakat güncelleme ile sorunun düzeleceğini söylediler bilgisi olan yada düzelten var mıdır
Teşekkürler

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Herkese merhaba
2 hafta önce oppo a72 telefon aldım arama geldiğinde konuşurken başka bi arama geldiğinde aynı kişi arıyor gibi gözüküyor ve ikinci gelen arama acilmiyor oppo Türkiye telefon ile aradım fakat güncelleme ile sorunun düzeleceğini söylediler bilgisi olan yada düzelten var mıdır
Teşekkürler
Operatörünüzü aradınız mı?

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Hayır aramadım

Hayır aramadım her gelen 2 aramada yapmiyor oppo a72 kullanıcıların yüzde 10 bu şekilde şikayet aldıklari eğer isterseniz diyor para iadesi yapabileceklerini söylediler
İlk sizden duydum ama kullananlar var çevremde de,isterseniz zaman kaybetmeden operatörünüzü arayınız, hala geçmez ise hard reset atınız isterseniz.

Upvote 0

Tgsnt

Üyecik
Üye
Cihaz
A72
Operatör vs alakası yok. A 72 nın bir sıkıntısı. Sıfırlamak dahil yapılacak herşeyi yaptım ancak ben çözüm bulamadım.
Hala arada sırada yapmakta. Bende sonrasında telefonda kilitleniyor. Ne arama yapabiliyorum nede gelen aramayı açabiliyorum. Anca telefonu aç kapa yaparsam düzeliyor. O da bir sonraki saçmalamasına kadar.
Güncellemede düzelir demişler ama A 72 ye 6. Aydan evvel gelmez gibi güncelleme.
Yani bir süre daha bu şekilde devam.
Kendi adıma A 72 den pişmanım.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Operatör vs alakası yok. A 72 nın bir sıkıntısı. Sıfırlamak dahil yapılacak herşeyi yaptım ancak ben çözüm bulamadım.
Hala arada sırada yapmakta. Bende sonrasında telefonda kilitleniyor. Ne arama yapabiliyorum nede gelen aramayı açabiliyorum. Anca telefonu aç kapa yaparsam düzeliyor. O da bir sonraki saçmalamasına kadar.
Güncellemede düzelir demişler ama A 72 ye 6. Aydan evvel gelmez gibi güncelleme.
Yani bir süre daha bu şekilde devam.
Kendi adıma A 72 den pişmanım.
Anlıyorum , ozaman güncelleme beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.

Upvote 0

Tgsnt

Üyecik
Üye
Cihaz
A72
Arkadaş a para iadesi teklif etmişler. Ben olsam derhal kabul ederdim.
Bakmayın pek tahammül edilesi bir sıkıntı değil.
Ben alalı 6 ay oldu. Eğer iade bana teklif edilirse (pazartesi arayacağım) sanırım 1 sn durmam.

Upvote 0