Yardım Android System WebView Uygulamanı Durdurmaya Zorladım.

Rıdvan

Taze Üye
Üye
Cihaz
RX17 Neo
Herkese merhabalar,
Başlıkta özellikle açıklamaya çalıştım. Son günlerde çokça gündemde olan konu olduğu için hakim olanlar direkt destek verebilsin diye.

Bu Android Webview uygumasını ben Ayarlar üzerinden gidip yanlışlıkla Durdurmaya Zorla dedim. Sanırım bu yüzden Play Store üzerindne uygulamaya gittiğimde durdurduğum için güncelleme veya uygulamayı kaldırma butonu karşıma çıkmıyor.

Durdurmaya zorladığım buton pasif olduğu için tekrar aktif edemiyorum.
Çözüm ve önerisi olan var mıdır?

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Herkese merhabalar,
Başlıkta özellikle açıklamaya çalıştım. Son günlerde çokça gündemde olan konu olduğu için hakim olanlar direkt destek verebilsin diye.

Bu Android Webview uygumasını ben Ayarlar üzerinden gidip yanlışlıkla Durdurmaya Zorla dedim. Sanırım bu yüzden Play Store üzerindne uygulamaya gittiğimde durdurduğum için güncelleme veya uygulamayı kaldırma butonu karşıma çıkmıyor.

Selamin aleykum ridvan bey play store uygulamasina basili tutun 2 saniye uygulama bilgilerine giriniz veriler kismi ve verileri sil dugmesine basiniz ondan sonra tekrar google play uygulamasini giriniz eger sorununuz duzelmediyse ayarlar guvenlik kismina girip google play guncelemesini kontrol ediniz

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Herkese merhabalar,

Ayarlar>Uygulamalar>Android Sistem WebView'a tıklayın.

-Açılan sekmede üst kısımda bulunan iki noktaya tıklayın.

-Güncellemeleri kaldırı tıklayın.

-İşlemi onaylayın ve telefonunuzu yeniden başlatın.
Mesajlar birleştirildi:

Bunu inceleyeniz lütfen.
İnceleyeniz lütfen

Son düzenleme:
Upvote 0

Rıdvan

Taze Üye
Üye
Cihaz
RX17 Neo
Selamin aleykum ridvan bey play store uygulamasina basili tutun 2 saniye uygulama bilgilerine giriniz veriler kismi ve verileri sil dugmesine basiniz ondan sonra tekrar google play uygulamasini giriniz eger sorununuz duzelmediyse ayarlar guvenlik kismina girip google play guncelemesini kontrol ediniz
Maalesef işe yaramadı hocam. Play Store eski sürümüne geldi ama Android Webview sayfasında Güncelle, Kaldır vs gibi hiçbir tıklanabilir alan maalesef yok.

Bunun nedenini de; dün ben WebView uygulamasını; Ayarlar>Uygulamalar>WebView>Durdurmaya Zorla dediğim için çıkmadığını düşünüyorum.
Durdurmayı zorla kısmı da maalesef pasif ve hiçbir şekilde açamadım.
Mesajlar birleştirildi:

Ayarlar>Uygulamalar>Android Sistem WebView'a tıklayın.

-Açılan sekmede üst kısımda bulunan iki noktaya tıklayın.

-Güncellemeleri kaldırı tıklayın.

-İşlemi onaylayın ve telefonunuzu yeniden başlatın.
Mesajlar birleştirildi:

İnceleyeniz lütfen
Gariplik benim telefon veya yazılımda mı bilemedim ama WebView sayfasına geldiğimde sağ üstte 2 nokta maalesef bende yok. aşağıya bir ekran görüntüsü de attım. Farklı bir alternatifiniz varsa çok memnun olurum.

WhatsApp Image 2021-03-24 at 20.25.36.jpeg
WhatsApp Image 2021-03-24 at 20.25.36.jpeg

Son düzenleme:
Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Maalesef işe yaramadı hocam. Play Store eski sürümüne geldi ama Android Webview sayfasında Güncelle, Kaldır vs gibi hiçbir tıklanabilir alan maalesef yok.

Bunun nedenini de; dün ben WebView uygulamasını; Ayarlar>Uygulamalar>WebView>Durdurmaya Zorla dediğim için çıkmadığını düşünüyorum.
Durdurmayı zorla kısmı da maalesef pasif ve hiçbir şekilde açamadım.
Mesajlar birleştirildi:

Gariplik benim telefon veya yazılımda mı bilemedim ama WebView sayfasına geldiğimde sağ üstte 2 nokta maalesef bende yok. aşağıya bir ekran görüntüsü de attım. Farklı bir alternatifiniz varsa çok memnun olurum.

Ekli dosyayı görüntüle 2642Ekli dosyayı görüntüle 2642
Tekrardan selamin aleykum hayirli aksamlar efendim 1 haftadir google webwiew de sikintilar meydana geliyor googlede yayinlanmis ve bloglarda yapacaginiz bazi alternatifler
Google play service tum verileri silmek
google play uygulama da verilerini silin
Ve daha sonra cihazi ucak moduna alip tekrar baslatin daha sonra wifi acip deneyiniz sorununuz umarim cözulur

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Herkese merhabalar,

Chrome u devre dışı bırakın yeniden etkinleştirip güncelleyin ve sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum, denermisiniz

Upvote 0

Rıdvan

Taze Üye
Üye
Cihaz
RX17 Neo
:) Maalesef hiçbir yöntem ile güncelleme butonu aktif olmadı. Alternatif fikri olan var mıdır?
Banka uygulamalarını vs kapatıyor. Bu da gün içerisinde beni zor durumda bırakıyor.
Yoksa hiç takılmayacağım bir konu.
Mesajlar birleştirildi:

Uygulamanın ss'ini de buraya bırakıyorum. Ben mi bir şey kaçırıyorum diye tereddüt etmeye başladım.

WhatsApp Image 2021-03-24 at 22.28.09.jpeg

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
:) Maalesef hiçbir yöntem ile güncelleme butonu aktif olmadı. Alternatif fikri olan var mıdır?
Banka uygulamalarını vs kapatıyor. Bu da gün içerisinde beni zor durumda bırakıyor.
Yoksa hiç takılmayacağım bir konu.
Mesajlar birleştirildi:

Uygulamanın ss'ini de buraya bırakıyorum. Ben mi bir şey kaçırıyorum diye tereddüt etmeye başladım.

Ekli dosyayı görüntüle 2643
Sağ üstteki 3 noktaya tıklarmısınız sonrasında
Güncellemeleri kaldırı tıklayın.

-İşlemi onaylayın ve telefonunuzu yeniden başlatın

Ekli dosyalar

• upload_2021_03_24_22_37_54_990.jpg
    upload_2021_03_24_22_37_54_990.jpg
    384.7 KB · Görüntüleme: 49
Upvote 0