Çözüldü Bildirim gelmiyor RENO 4

Yildirim

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Selam aranizda yeniyim ve ilk defa oppo kulaniyorum her şey guzel ama canimi sıkan tek sey bildirim almiyor kilit ekranida hic bir sekilde almiyor yardim

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Selam aranizda yeniyim ve ilk defa oppo kulaniyorum her şey guzel ama canimi sıkan tek sey bildirim almiyor kilit ekranida hic bir sekilde almiyor yardim
Ayaralar>gizlilik>kilit ekranı> tüm bildirim içeriğini göster yapınız.

Ayarlar>bildirimler ve durum çubuğu>bildirimleri yönet>Başlığı ve gövdeyi görüntüle seçiniz

Ayrıca mesela WhatsApp örnek alalım

Ayarlar>uygulama yönetimi>uygulama listesi>WhatsApp seçiyoruz siz istediğiniz uygulamayı baz alınız> bildirimleri yönet>mesaj bildirimleri seçiyoruz içine girip>durum çubuğu da görüntüle açıyoruz

aynı işlemi diğer görünmesini istediğiniz uygulamalarda aynı yolu izleyerek yapabilirsiniz.

Upvote 0

Yildirim

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Bilgiler icin teşekürler Denedim belirttigin gibi ama deisen pek bisey olmadi bence bu kronik bir sorun
Mesajlar birleştirildi:

Ayarlar>bildirimler ve durum çubuğu>bildirimleri yönet>Başlığı ve gövdeyi görüntüle seçiniz

Ayarlar>uygulama yönetimi>uygulama listesi>WhatsApp seçiyoruz siz istediğiniz uygulamayı baz alınız> bildirimleri yönet>mesaj bildirimleri seçiyoruz içine girip>durum çubuğu da görüntüle açıyoruz

aynı işlemi diğer görünmesini istediğiniz uygulamalarda aynı yolu izleyerek yapabilirsiniz.
Bilgiler icin teşekürler Denedim belirttigin gibi ama deisen pek bisey olmadi bence bu kronik bir sorun
Mesajlar birleştirildi:

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Mesajlar birleştirildi:

Mesajlar birleştirildi:

Rica ederim.
İsterseniz buraya bir göz atınız

Son zamanlarda birçok telefonda olan ve sıkça karşılaştığımız Oppo Bildirim Gelmeme Sorunu veya Oppo Bildirim Almama Sorunu için bazı çözüm yolları sunacağız.

Çözüm 1: İlk olarak telefonunuzdan Ayarlar > Bildirim ve Durum Çubuğu > Bildirimleri Yönet bölümüne gelin, karşınıza çıkan ekrandan bildirimin görünmediği ya da görünmesini istediğiniz uygulamaya dokunun ve ardından en üstteki "Bildirimlere izin ver" seçeneğini açık konuma getirin. Sonrasında kilit ekranında ekranın üst kısmında görüntülenmesi seçeneklerinden istediklerinizi seçin.

Çözüm 2: Ayarlar > Pil > Güç Tasarrufu ekranından Güç Tasarrufunu kapatın. Kapatıldıktan sonra ekrana gelen Akıllı Güç Tasarrufu modunu kapalı konuma getirin, ardından alt kısımdaki Özel Güç Tüketimi Koruması'na dokunun ve arka planda çalışmasına izin vererek bildirim gelmeyen uygulamayı seçin ve Arka Planda Çalışmaya İzin Ver'i aktif hale getirin. Burada yapılan ayarlar telefonunuzun pil kullanımını arttırabilir.

Çözüm 3: Telefon Yöneticisi'ni açın, Gizlilik İzinleri seçeneğinden, Başlangıç Yöneticisi'ne girin ve yeniden başlatmanın ardından otomatik olarak açılması istenen uygulamaları yanındaki seçeneğe dokunarak aktif konuma getirin.

Çözüm 4: Uygulama İzinlerinden uygulamanın bildirim göndermesine izni olduğundan emin olun.

Maalesef hiçbir çözüm işe yaramazsa, eğer uygulama WhatsApp veya İnstagram benzeri popüler bir uygulama değilse, uygulama kaynaklı bir uyum sorunu olabilir. Telefonunuzu sıfırlayarak tekrar deneyebilirsiniz.

Telefonunuzu güvenle sıfırlamak için aşağıdaki rehberimizi okuyun!

Mesajlar birleştirildi:

Detaylar için bakınız isterseniz.

Upvote 0