Yardım cihazımı pc'ye bağlayamıyorum

sefac54

Taze Üye
Üye
Cihaz
Realme
oppo realme 6 cihazımı pcye kablolu bir şekilde bağlayamıyorum daha önce başına gelen ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
zaten böyle bir menü çıkmıyor karşıma sorunda bu zaten
Ayarlar > Uygulama yönetimi> sağ üstte 2 nokta var basınız sonra arama barına Medya Deposu yazınız > saklama alanı kullanıma> Verileri ön belleği temizleyiniz

Şarj kablosunun orjinal ve çalıştığından emin olunuz
Mesajlar birleştirildi:

Bilgisayar telefonu görmüyor sorununu ortaya çıkaran bir başka neden de aygıt sürücülerinin otomatik olarak yüklenmiyor oluşudur. Normal şartlar altında telefonu bilgisayara bağladığınız an kısa sürede aygıt sürücüleri yüklenecektir. Fakat bazen yüklenmeyebilir.

Eğer sürücüler otomatik olarak yüklenmediyse bilgisayarınızın Aygıt Yöneticisi üzerinden kolayca yükleyebilirsiniz. Bunun için; telefonu bilgisayarınıza bağlayın, Aygıt Yöneticisi’ni açın ve USB Aygıtları menüsünü genişletin. Burada telefonunuzu ismiyle bulun ve üzerinde sağa tıklayın. Sürücüyü Güncelle seçeneğine tıklayın ve bulunan tüm sürücüleri yükleyin.

USB aygıt sürücülerinin yüklenmesi her bilgisayarda değişen bir sürede tamamlanacaktır. Bu işlemin ardından telefon bilgisayar bağlantısını kesin, bilgisayarı yeniden başlatın ve açıldığı zaman akıllı telefonunuzu yeniden bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayar telefonu görmüyor sorununun çözülmüş olduğunu göreceksiniz.

Upvote 0