Oppo A5 2020 maalesef güncellemeyi almayacakMerhaba arkadaşlar, iyi günler. Oppo A5 2020 Android 11 ve ColorOS 11 alacak mı?
Oppo A5 2020 maalesef güncellemeyi almayacakMerhaba arkadaşlar, iyi günler. Oppo A5 2020 Android 11 ve ColorOS 11 alacak mı?
Ben vermiyorum güncellemeleri sonuçta yazan takvime göre söylüyoruz yoksa hemen veririm ama elimde değil..
Eski takvimlere bakılarak verilen cevaplar,oppo değişiklik yapma hakkını saklı tutar.Oppo A5 2020 maalesef güncellemeyi almayacak
Yasapardon o zaman .. güncel gibi duruyordu da..Eski takvimlere bakılarak veeilen cevaplar,oppo değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Aralık takvimine göre verilen cevaptı o. Estağfurullah önemli değil gözünüzden kaçmış olabilir tarih....Yasapardon o zaman .. güncel gibi duruyordu da..
Olabilir insanız sonuçta dalgınlık haliyle sıkıntı yok..Öyle evet..
Her yeni yazılan tarih ne olursa olsun , yeni mesaj olarak en son atılan mesaj görünürÖylede konu listenin en başında duruyordu.. Yeni yazılmış gibi. Bende o kısmını anlamdım işte..
Haklısınız. Coloros resmi açıklamasında Oppo A5 2020'nin 3GB RAM modeli için güncellemeyi yayınlamayacağını duyurduEski takvimlere bakılarak verilen cevaplar,oppo değişiklik yapma hakkını saklı tutar.