Yardım Ekranda sarı şekil oluştu

swatxxx

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Oppo reno 10x zoom kullanıyorum güneşte ekranın alt kısmında parmak izinin olduğu yere tekabül ediyor sanırsam sarımsı renkte yuvarlak şekil oluştu Beyaz renkte gözüküyor ekran fotosu atıyorum sadece güneşte belli oluyor böyle sorunu olan varmı acaba bugün fark ettim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-12-16-29-00-26.jpg
    Screenshot_2021-03-12-16-29-00-26.jpg
    113.5 KB · Görüntüleme: 53

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Oppo reno 10x zoom kullanıyorum güneşte ekranın alt kısmında parmak izinin olduğu yere tekabül ediyor sanırsam sarımsı renkte yuvarlak şekil oluştu Beyaz renkte gözüküyor ekran fotosu atıyorum sadece güneşte belli oluyor böyle sorunu olan varmı acaba bugün fark ettim
Fotoğraf da net belli olmuyor ama ,düşme falan sonrsı mı ne zaman gerçekleşti bu durum.

Şununla test edermisiniz ekranda problemi anlamak açısından;

Ana ekranda telefon yöneticisi var oradan hızlı kontrol>kontrol ü başlat dedikten sonra diğer seçenekleri kaldırıp sadece ekranı aktif edip kontrol edermisiniz.

Özellikle kontrol sağlarken o dediğiniz yere dikkat ediniz renklerdeki geçişlerde.

Upvote 0

swatxxx

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Fotoğraf da net belli olmuyor ama ,düşme falan sonrsı mı ne zaman gerçekleşti bu durum.

Şununla test edermisiniz ekranda problemi anlamak açısından;

Ana ekranda telefon yöneticisi var oradan hızlı kontrol>kontrol ü başlat dedikten sonra diğer seçenekleri kaldırıp sadece ekranı aktif edip kontrol edermisiniz.

Özellikle kontrol sağlarken o dediğiniz yere dikkat ediniz renklerdeki geçişlerde.
Denedim sadece güneşte belli açılardan bakınca belli oluyor yine sanırım amoled yanığı oluştu sarımsı da değilde grimsi yuvarlak bi leke

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Denedim sadece güneşte belli açılardan bakınca belli oluyor yine sanırım amoled yanığı oluştu sarımsı da değilde grimsi yuvarlak bi leke
Garantiniz varsa ekran değişimine gidin isterseniz, müşteri hizmetleri ile görüşün.
08504336776 müşteri hizmetleri.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Rica ederim.

Sonucuda bize bildirirseniz seviniriz.

Upvote 0