Yardım Enco W51

Alig

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 3 Pro
Arkdaşlar enco w51 kablosuz kulaklık hızlı şarj adaptörü ile şarj edilir mi? Kullanma kılavuzunu okudum ama herhangi bir ibare yer almamakta

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Arkdaşlar enco w51 kablosuz kulaklık hızlı şarj adaptörü ile şarj edilir mi? Kullanma kılavuzunu okudum ama herhangi bir ibare yer almamakta
Hızlı şarj özelliği, cihazların pillerini kısa sürede doldurmak için hayli faydalı olsa da pil ömrünü önemli ölçüde kısaltıyor. Bu özelliği acil durumlar dışında kullanmamaya gayret edin. hızlı şarjla doldursanızda kısa zamanda dolar ama pilin ömrünü etkileyebilir neticede hizlı şarj özelliği bulunmayan cihaz.
Mesajlar birleştirildi:

W51 kullanan biri olark memnun kalacağınızı söyleyebilirim.

Upvote 0

Ksk61

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 3 Pro
Hızlı şarj özelliği, cihazların pillerini kısa sürede doldurmak için hayli faydalı olsa da pil ömrünü önemli ölçüde kısaltıyor. Bu özelliği acil durumlar dışında kullanmamaya gayret edin. hızlı şarjla doldursanızda kısa zamanda dolar ama pilin ömrünü etkileyebilir neticede hizlı şarj özelliği bulunmayan cihaz.
Mesajlar birleştirildi:

Mesajlar birleştirildi:

Enco X Türkiye'ye gelirimi? Fiyatı yaklaşık ne olur? Teşekkür ederim.

Upvote 0

Ksk61

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 3 Pro
Özellikleri iyi görünüyor. Ancak fiyat çok yüksek. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Upvote 0

Ksk61

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 3 Pro
Rica ederim , tabi gelince daha netleşir fiyatı,çinde 150 dolar, buraya gelince nasıl bişey çıkar vergilerle bilinmez tabi.
Kedi tlf ile gelen kulaklığı pert edince Sony wf-sp 800 kulaklık almıştım. İyi bir kulaklık. Enco X özelliklerinde görünen çift sürücü var. Audiofil değilim ancak müzik dinlerken daha ayrıntılı ses alabilirim diye düşünmüştüm. Tekrar teşekkür ederim.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Kedi tlf ile gelen kulaklığı pert edince Sony wf-sp 800 kulaklık almıştım. İyi bir kulaklık. Enco X özelliklerinde görünen çift sürücü var. Audiofil değilim ancak müzik dinlerken daha ayrıntılı ses alabilirim diye düşünmüştüm. Tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim.

Upvote 0

Alig

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 3 Pro
Mesajlar birleştirildi:

O zaman 5w normal bir şarj aleti ile şarj etmek daha doğru olacak teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak sizde de pubg gibi oyunlarda saniyelik bir gecikme oluyor mu

Upvote 0