Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ekteki gibi hata alıyorum güncelleme yapamıyorum sebebini veya çözümünü bilen var mıdır ( oppo reno 3 pro)Ekli dosyayı görüntüle 6158
İnceledim android web wiew güncel şuan yine de kaldırayım mı işin enteresan kısmı şu Huawei appgallery e güncelleme geliyor ama Google play store a gelmiyor uzun uğraşlar sonunda Google play store da güncellemeleri buldum ama güncelle dediğimde en son hata veriyor anlamadım gittiBu konumuzu inceleyiniz lütfen![]()
Çözüldü - Android uygulamaları çökme sorunu ile can sıkıyor! İşte çözümü!
Android uygulamaları çökme sorunu yaşamaya başladı. Peki, bazı telefonlarda görünmeye başlayan bu sorun nasıl çözülür? İşte detaylar. Android uygulama çökme sorunu nasıl çözülür? Bu sorunun çözümü Samsung cephesinden geldi. Samsung'un aktardığına göre; Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst köşedeki...www.oppoturkiye.org
Play store güncellemesini nasıl kaldıracağımPlay store guncellemelerini kaldir olmazsa play services'ide kaldir guncellemelerini duzelir buyuk ihtimal ama hadi yine olmadi aurora store uygulamasini kur direk google playden cekiyor uygulamalari ordan yaparsin guncellemeleri
Play store uygulaması üzerine uzunca basın ve çıkan küçük ekranda yazan seçneklerden uygulama bilgilerine tıklayın. Açılan pencerede sağ üstte bulunan iki nokta üst ğsteye basın ve güncellemeleri kaldır seçeneğine basarak güncellemeyi kaldırın.Play store güncellemesini nasıl kaldıracağım