yeeelda Aktif Üye Aktif Üye Mesajlar 188 Çözümler 4 Puanları 150 Cihaz Reno 10x Zoom 28 Mar 2021 #1 Su bildirim ile alakali butun ayarlari yaptim guncellemedeb sonra bildirim alindiginda ekrani uyandirma falan da gitti...
Su bildirim ile alakali butun ayarlari yaptim guncellemedeb sonra bildirim alindiginda ekrani uyandirma falan da gitti...
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Mesajlar 7,445 Çözümler 204 Puanları 3,350 Cihaz Reno 2Z 28 Mar 2021 #2 yeeelda adlı kullanıcıdan Alıntı: Su bildirim ile alakali butun ayarlari yaptim guncellemedeb sonra bildirim alindiginda ekrani uyandirma falan da gitti... Genişletmek için tıkla ... Ayarlar>bildirimler ve durum çubuğu>bildirim aldığında ekranı uyandır bunu açınız Güncelleme aldığınız için ayarlar değişmiştir bunları yeniden ayarlamanız gerekir. Ekli dosyalar upload_2021_03_28_19_17_20_485.jpg 314.8 KB · Görüntüleme: 32 Upvote 0
yeeelda adlı kullanıcıdan Alıntı: Su bildirim ile alakali butun ayarlari yaptim guncellemedeb sonra bildirim alindiginda ekrani uyandirma falan da gitti... Genişletmek için tıkla ... Ayarlar>bildirimler ve durum çubuğu>bildirim aldığında ekranı uyandır bunu açınız Güncelleme aldığınız için ayarlar değişmiştir bunları yeniden ayarlamanız gerekir.