Çözüldü Hava durumu ingilizce oldu

Onur_Can

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
reno 5 lite cihazımda hava durumu ingilizce oldu güncelleme yapmak isterken bir anda ingilizceye dönüştü eski sürüme yada dilini nasıl değiştiririm

Çözüm
En yukarıdaki birinci resimde sağ üstte bulunan uygulama bilgilerinin yanındaki sağ üstte bulunan iki noktaya tıklayınca güncellemeleri kaldır ya da uygulamayı sil kaldır gibi bir bölüm olması lazım deneyiniz lütfen.

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Ben de aynı telefonu kullanıyorum.Bahsettiğiniz sorunla hiç karşılaşmadım.Nasıl bir güncelleme yapmaya çalışıyordunuz acaba? Biraz detaylı bilgi verebilir misiniz?

Upvote 0

Onur_Can

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Ben de aynı telefonu kullanıyorum.Bahsettiğiniz sorunla hiç karşılaşmadım.Nasıl bir güncelleme yapmaya çalışıyordunuz acaba? Biraz detaylı bilgi verebilir misiniz?
colorosun telegram kanalında hava durumunun güncelleme apksı geldi onu indirdim kurdum ingilizce oldu tekrar eski sürüme dönüştürmek isterken yüklenmiyor ve ingilizce kaldı farklı yol varmıdır ya türkçeye yada eski sürüme

Upvote 0

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
colorosun telegram kanalında hava durumunun güncelleme apksı geldi onu indirdim kurdum ingilizce oldu tekrar eski sürüme dönüştürmek isterken yüklenmiyor ve ingilizce kaldı farklı yol varmıdır ya türkçeye yada eski sürüme
Kurduğunuz apk'yı silip kaldırın telefonu tekrar yeniden başlatın denediniz mi? Her apk'ya güvenip telefonunuza kurmamanızı tavsiye ederim.

Upvote 0

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Telefonunuzun ayarlar bölümünden yedekle ve sıfırlayı seçiniz.En altta bulunan tüm verileri sil fabrika ayarlarına dön sekmesine tıklayınız.Oradan sadece sistem ayarlarını sıfırla bölümüne tıklayınız.Muhtemelen hava durumu uygulamanız düzelecektir.Kolay gelsin.İyi forumlar dilerim.

Upvote 0

Onur_Can

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Telefonunuzun ayarlar bölümünden yedekle ve sıfırlayı seçiniz.En altta bulunan tüm verileri sil fabrika ayarlarına dön sekmesine tıklayınız.Oradan sadece sistem ayarlarını sıfırla bölümüne tıklayınız.Muhtemelen hava durumu uygulamanız düzelecektir.Kolay gelsin.İyi forumlar dilerim.
dediğinizi işlemi gerçekleştirdim kurulan apk aynı kaldı farklı bir işlem varmı acaba

Upvote 0

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
dediğinizi işlemi gerçekleştirdim kurulan apk aynı kaldı farklı bir işlem varmı acaba
Apk'yı silip kaldıramıyor musunuz cihazınızdan.Hava durumu uygulaması yerleşik bir uygulamadır.Muhtemelen kurduğunuz apk cihazınızdaki yerleşik hava durumu uygulaması ile çakıştı ve normale dönmesine izin vermiyor anlaşılan.Kurduğunuz apk'yı cihazınızda bulunan uygulama listesinden bulup güncellemeleri kaldır diyerek deneyiniz.

Upvote 0

Onur_Can

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
gördüğünüz gibi bu hal oldu durum güncellemeleri kaldır seçeneğide yok rica etsem bununla ilgili bir araştırma yaparmısınız hocam
Screenshot_2022-04-13-22-43-32-96_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
Screenshot_2022-04-13-22-43-48-44_282d022627b3c6a616b39ea68b467221.jpg
Screenshot_2022-04-13-22-43-20-77_92b64b2a7aa6eb3771ed6e18d0029815.jpg

Upvote 0

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
En yukarıdaki birinci resimde sağ üstte bulunan uygulama bilgilerinin yanındaki sağ üstte bulunan iki noktaya tıklayınca güncellemeleri kaldır ya da uygulamayı sil kaldır gibi bir bölüm olması lazım deneyiniz lütfen.

Upvote 0
Çözüm

Onur_Can

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
hocam teşekkür ederim sorunum çözüldü
Mesajlar birleştirildi:

hocam birde son olarak bildirim merkezi simgeleri değişmiş güvenlik güncellemesi gelmişti sistem ayarlarını sıfırladım simgeler değişmiş bununla ilgili bir çözüm varmı

Upvote 0