Yardım Kameranın yanındaki açıklıklar

Arda Timur

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 4 Pro
Reno4 pro telefonumda kameranın yanlarında hafif açıklık var ve buralar toz doluyor ister istemez. Bi sorun yaratırlar mı ileriye dönük yada yaşayan oldu mu?

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Reno4 pro telefonumda kameranın yanlarında hafif açıklık var ve buralar toz doluyor ister istemez. Bi sorun yaratırlar mı ileriye dönük yada yaşayan oldu mu?
Açıklık derken nasıl acaba ekran görüntüsü atarmısınız, kamera yerleşme kesim bölgesi mi acaba?
Sorun çıkaracağını sanmıyorum arada temizlemeniz durumunda, zaten kameralar içine toz vb. Almaz ona göre üretilmiştir.

Upvote 0

Arda Timur

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 4 Pro
Açıklık derken nasıl acaba ekran görüntüsü atarmısınız, kamera yerleşme kesim bölgesi mi acaba?
Sorun çıkaracağını sanmıyorum arada temizlemeniz durumunda, zaten kameralar içine toz vb. Almaz ona göre üretilmiştir
Mesajlar birleştirildi:

Sorun çıkaracağını sanmıyorum arada temizlemeniz durumunda, zaten kameralar içine toz vb. Almaz ona göre üretilmiştir.
Nasıl anlatsam bilemedim. Şu kameranın yanlarında lensin kenarları yani anlatmak istediğim bazı yerlere baktım o illa ki oluyormuş fakat bir sorun yaratır mı onu bulamadım

Upvote 0