Yardım Kıdıtlı mod, çocuk alanı modunda veri yedekleme

AROO

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2
Telefon çocuk alanı modunda kilitlendi hiç bir işlem yapılmıyor. Sadece açma kapama aktif.
Telefonu power dügmesiyle kapatıp açarken ses kısmaya basılı tutarak fadsboot girişi yapılabiliyor. Bu ekranda veri yedekleme veya telefondan bilgisayara veri aktarımı mümkün mü?

Çocuk alanı modunda neden ekran kilitlenir. Özel bir çıkış yöntemi varmı?

Ekli dosyalar

• IMG_20220913_115509.jpg
    IMG_20220913_115509.jpg
    5.5 MB · Görüntüleme: 33

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Telefon çocuk alanı modunda kilitlendi hiç bir işlem yapılmıyor. Sadece açma kapama aktif.
Telefonu power dügmesiyle kapatıp açarken ses kısmaya basılı tutarak fadsboot girişi yapılabiliyor. Bu ekranda veri yedekleme veya telefondan bilgisayara veri aktarımı mümkün mü?

Çocuk alanı modunda neden ekran kilitlenir. Özel bir çıkış yöntemi varmı?
Merhabalar; size neler yapmanız gerektiğini yazmıştım aynı konuyu tekrar tekrar açmanın bir faydası bulunmamaktadır.
Bilgisayar yardımıyla verilerinizi yedekleyebilirsiniz sonrasında hard reset atabilirsiniz.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Buradan veri yedekleyemezsiniz.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Siz şarj kablosunu telefona ve bilgisayara bağladığınızda çıkan mrnüye baktınız mı acaba? Daha önce yazmıştım size.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Şarj kablosuyla baglantı yaptıgımda telefo bikgisayarda görünmüyor
Bilgisayarda görünmenmeden ziyade telefonunuza uyarı gelecek şarj için mi yad veri taşıma için mi diye veri olanı seçip sonrasında bilgisayara veri aktarabilirsiniz aksi halde yapacak bişey yok sanırım sizin telefon yazılım hatası olabilir . isterseniz müşteri hizmetleri arayınız.

08504336776 size daha sağlıklı bilgi vereceklerdir diye düşünüyorum.

Direkt hard reset den başka çare görünmüyor.

Upvote 0