Yardım KULAKLIK TAKILI OLMADIĞI HALDE KULAKLIK TAKILI İŞARETİ ÇIKIYOR

Arcadia

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Cihazım oppo reno 4 kulaklık sorunu yaşıyorum. Kulaklık takılı olmamasına rağmen kulaklık var gibi işaret kaybolmuyor dışarıya ses vermiyor ve ahize kullanılamıyor..konu hakkında desteğinizi rica ederim..

mstafag

Üyecik
Üye
Cihaz
Realme
Muhtemelen kulaklık girişine su kaçmış. Elektrik süpürgesi ile kulaklık deliğini vakumla.ardından kürdana pamuk dolabyada kulak çöpü ile o deliği iyice temizle.

Upvote 0

Arcadia

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Muhtemelen kulaklık girişine su kaçmış. Elektrik süpürgesi ile kulaklık deliğini vakumla.ardından kürdana pamuk dolabyada kulak çöpü ile o deliği iyice temizle.
Mustafa sana çok çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun...
Servise götürdüm 200 TL bort değiştirme parası istedi sözde temizledim düzelmiyor dedi..yada teknik servise gönderin dedi. Senin vakumlama ile 1 dakikada halloldu. Umarım ayağına taş değmez..kal sağlıcakla.

Upvote 0

Arcadia

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Arkadaşlar bu sorunun net çözümünü söyleyeceğim masrafsız...çakmak gazı tüpünün ağzını kulaklık kısmına sokup pısss yapması yeterli hemen düzeliyor uçucu olduğu ivin herhangi bir zararı olmaz..

Upvote 0

Özgürr

Yeni Üye
Üye
Cihaz
A73
Ben iki ay kadar önce şarj girişini temizlerken kulaklık girişini de temizleyeyim dedim. Hiç kullanmadığım için içinde bayağı bir toz birikmiş zor çıkardım.

Upvote 0