Hocam mümkünse 5k altında almayın. Sizi pek uzun götürmez, sıkıntılar çıkarabilir.Arkadaşlar 4.500-6.000 lira fiyat aralığında önerebilceğiniz laptop modellerinin linkini atabilir misiniz rica etsem.
Gtx 1050 iyi değil önermem kimseye zaten yeni gelişen teknolojilere bakarsak bir iki aylık ömrü kaldı.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesajlar birleştirildi:
Hocam mümkünse 5k altında almayın. Sizi pek uzun götürmez, sıkıntılar çıkarabilir.
Haklısınız hocam ama bu fiyat segmentinde 1050 üstü bulmak zor.Gtx 1050 iyi değil önermem kimseye zaten yeni gelişen teknolojilere bakarsak bir iki aylık ömrü kaldı.
Haklısınız hocam ama bu fiyat segmentinde 1050 üstü bulmak zor.
Hocam HP Pavilion pek almaya değmez bence.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Şöyle bir cihaz buldum ama ama işlemci konusunda hiç güvenmiyorum AMD'ye hele ki laptoplar için
Çevremde HP tercih eden kim varsa pişman.Hocam HP Pavilion pek almaya değmez bence.
Evet hocam, yeni çıkacak oyunlar da oynanacaksa 1050 yetersiz.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
1050 ekran kartlı pcler artık iş yapmıyor 1650 ekran kartlı pcler ise bu fiyatlarda önerebilirim.
Yanlış konuda güvenmiyorsunuz AMD'ye Ryzen serisi sayesinde işlemci konusunda Intelden çok çok önde şu anda AMD. Laptop'u oyun için alacaksanız en az 10.000 bütçeniz olmalı bence.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Şöyle bir cihaz buldum ama ama işlemci konusunda hiç güvenmiyorum AMD'ye hele ki laptoplar için
Peki ya ısınma konusu?Yanlış konuda güvenmiyorsunuz AMD'ye Ryzen serisi sayesinde işlemci konusunda Intelden çok çok önde şu anda AMD. Laptop'u oyun için alacaksanız en az 10.000 bütçeniz olmalı bence.