Hangi uygulama iççnde çıkmıyor acaba? Kameranız normalde ön kamersı çalışıyor mu?,sistem ayarları sistemde olan bölümde sıfırlar fabrika ayarları tümü yani resim falan gibi dükğmanlarınızı siler.merhaba. on kameram uzun süredir algilanmiyor. uygulama içinde kamera işareti çıkmıyor sistem ayarlarını sıfırlamakla fabrika ayarlarına geri dönmek aynı şey midir? çözüm ne olabilir
WhatsApp,Instagram vs ön kamera calismiyor kamera ön kameraya dönmüyor maalesefHangi uygulama iççnde çıkmıyor acaba? Kameranız normalde ön kamersı çalışıyor mu?,sistem ayarları sistemde olan bölümde sıfırlar fabrika ayarları tümü yani resim falan gibi dükğmanlarınızı siler.
Ayarlay>uygulama yönetimi> uygulama listesi buradankamerayı bulunuz İzinlere giriniz izinler açık mı bakarmısınız ayrıca izin açıksa bu izne sahip tüm uylulamalara bakınız dediğiniz uygulamaların kamerasını kapatıp açınız.WhatsApp,Instagram vs ön kamera calismiyor kamera ön kameraya dönmüyor mamaalesef
olmadı maalesefŞunuda deneyiniz
Ayaralar>gizlilik>uygulama izinleri>uygulamalar buradan WhatsApp'ı ve diğer istediğiniz uygulamasının kamerasına bakınız.
kamerayı mi? hayır.Kaldırıp yeniden yüklediniz mi?
Yok pardon yanlış yazmıştım konuları karıştırdım,kamerayı mi? hayır.
fabrika ayarlarına sifirlamayi dusunuyorum