- Cihaz
- Reno 2
Oneplus tema mağazası için güncel ColorOS 12.1 sürüm linkine ihtiyacım var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Teşekkürler
Oneplus tema mağazası için güncel ColorOS 12.1 sürüm linkine ihtiyacım var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Teşekkürler
Oneplus ve oppo aynı değil diye biliyorum sadece oneplus 9 pro için link varsa rica edicem tşkMOD - GÜNCELLEME COLOROS (7) (11) VE (12.1 )FULL TEMALAR STORE 8.6.1 VE 8.2.0 APK
(KONUYU DİKKATLİCE OKUYUNUZ LÜTFEN) BENİ BAYAĞI BU KONUDA UGRAŞTIRDI BU OPPO VE TEMA STORE HERKESE MERHABALAR UMARIM HERKES SAGLIKLI VE HUZURLUDUR PEKÂLÂ BAŞLAYALIM ANDROİD 12 VE COLOROS 12.1 TEMA MAGAZASI PAYLAŞACAGIM İNDİRİP APK OLARAK KURUYORUZ ESKİ TEMA MAGAZASI YADA STORE KALDIRILIP...www.oppoturkiye.org
Bu konuyu inceleyiniz lütfen
Belki işinize yarar
MOD - GÜNCELLEME COLOROS (7) (11) VE (12.1 )FULL TEMALAR STORE 8.6.1 VE 8.2.0 APK
(KONUYU DİKKATLİCE OKUYUNUZ LÜTFEN) BENİ BAYAĞI BU KONUDA UGRAŞTIRDI BU OPPO VE TEMA STORE HERKESE MERHABALAR UMARIM HERKES SAGLIKLI VE HUZURLUDUR PEKÂLÂ BAŞLAYALIM ANDROİD 12 VE COLOROS 12.1 TEMA MAGAZASI PAYLAŞACAGIM İNDİRİP APK OLARAK KURUYORUZ ESKİ TEMA MAGAZASI YADA STORE KALDIRILIP...www.oppoturkiye.org
OnePlus, 17 Aralık 2013'te Çin'de kurulmuş Hong Kong merkezli bir akıllı telefon üreticisidir. Şirket, Oppo'dan ayrılan Pete Lau tarafından kurulmuştur. OnePlus; Oppo, Vivo, iQOO ve Realme markalarının da sahibi olan BBK Electronics'in alt kuruluşudurOneplus ve oppo aynı değil diye biliyorum sadece oneplus 9 pro için link varsa rica edicem tşk
Tamamdır yükledim çok teşekkürler ilginizeOnePlus, 17 Aralık 2013'te Çin'de kurulmuş Hong Kong merkezli bir akıllı telefon üreticisidir. Şirket, Oppo'dan ayrılan Pete Lau tarafından kurulmuştur. OnePlus; Oppo, Vivo, iQOO ve Realme markalarının da sahibi olan BBK Electronics'in alt kuruluşudur
Rica ederimTamamdır yükledim çok teşekkürler ilginize