ColorOS 11 Alacak TelefonlarÇoğu haber sitesinde oppo a5 2020 coloros 11 ve android 11 almayacak deniliyor . Gerçekten güncelleme alacak mı
Gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim . Çok iyi çalışıyorsunuzColorOS 11 Alacak Telefonlar
Bugünden itibaren;
Find X2
Find X2 Pro
30 Eylül'den itibaren;
Reno 3 4G
Reno 3 Pro 4G
F17 Pro
2020 yılının 4.çeyreğinden itibaren;
Reno 4 Pro 5G
Reno 4 5G
Reno 4 Pro 4G
Reno 4 4G
F11
F11 Pro
A9
A92
A72
A52
2021 yılının 1.çeyreğinden itibaren;
Reno 10x Zoom
Reno 2
Reno 2 F
Reno 2 Z
Reno 3 Pro 5G
A91
F15
2021 yılının 2.çeyreğinden itibaren;
Reno
Reno Z
A5 2020
A9 2020
Rica ederim.Gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim . Çok iyi çalışıyorsunuz
Birşey sorabilir miyim ? Ben oyun alanını sildim . Çünkü kullanılamıyordu ben bunu nereden yükleyebilirim .Rica ederim.
BuyrunSpam yapmayalım, sağ üstte ki arama butonunu kullanarak oyun alanı apksına erişebilirdiniz.
![]()
OPPO Oyun Alanı silindi ve geri yüklemek mi istiyorsunuz? Oyun Alanı APK
Yanlışlıkla telefonunuzdan OPPO Oyun Alanı silindi ve geri getiremediyseniz, OPPO Oyun Alanı APK için hazırlanan bu konuyu kullanabilirsiniz. OPPO, yeni cihazlarında performansı yüksek tutmak amacıyla Oyun Alanı uygulamasını önyüklü şekilde piyasaya sürmeyeceğini daha önce açıklamıştı. Oyun...www.oppoturkiye.org
Birşey sorabilir miyim ? Ben oyun alanını sildim . Çünkü kullanılamıyordu ben bunu nereden yükleyebilirim .
Yanlışlıkla telefonunuzdan OPPO Oyun Alanı silindi ve geri getiremediyseniz, OPPO Oyun Alanı APK için hazırlanan bu konuyu kullanabilirsiniz.
OPPO, yeni cihazlarında performansı yüksek tutmak amacıyla Oyun Alanı uygulamasını önyüklü şekilde piyasaya sürmeyeceğini daha önce açıklamıştı. Oyun Alanı uygulaması kullanıcılar isterse indirilebilir hale getirilmişti. Bunu için de resmi OPPO Oyun Alanı APK dosyasını paylaştılar.
İndirme Linki: *** Hidden text: cannot be quoted. ***