Hızlı şarjda ısınması normal , ayrıca orijinal olmayan adaptör kullanıyorsanız birde ortam sıcaklığı da önemli.33wat hizli sarj ozelligi mevcut sarja takiyorum hizli oluyo ama cok isiniyo isinma sorunu normalmi yoksa sıkıntı varmi?
Orjinal hocam sadece bendemi isiniyo acabaHızlı şarjda ısınması normal , ayrıca orijinal olmayan adaptör kullanıyorsanız birde ortam sıcaklığı da önemli.
cihazın mevcut kapasitesi üzeri zorlama yapmakta ısınmasına sebebiyet vermektedir
Hep adaptör hem şarj kablosu orjinal ise bazen şarj kablosu içindeki tellerde kopukluk varsa temassızlıktan dolayı ısınma problemi yaratabilir33wat hizli sarj ozelligi mevcut sarja takiyorum hizli oluyo ama cok isiniyo isinma sorunu normalmi yoksa sıkıntı varmi?
Ama oppo a74dun sarj aletini oppo reno 2 z takiyorum reno 2z isinmiyoHep adaptör hem şarj kablosu orjinal ise bazen şarj kablosu içindeki tellerde kopukluk varsa temassızlıktan dolayı ısınma problemi yaratabilir
Geriye tek varsayım kalıyor şarja takılıyken telefonla oynuyorsanız (oyun telefon görüşmesi sosyal medya) bu işlemciye fazla yük bindireceği için telefon ısınır. Eğer bunlarıda yapmıyorum diyorsanız teknik servisle görüşünAma oppo a74dun sarj aletini oppo reno 2 z takiyorum reno 2z isinmiyo
Hicbisey yapmiyorum acaba 33wat cektigi icin isiniyo olabilirmi cunku arkadasimda not 10s oda isiniyomus ikiside 33watGeriye tek varsayım kalıyor şarja takılıyken telefonla oynuyorsanız (oyun telefon görüşmesi sosyal medya) bu işlemciye fazla yük bindireceği için telefon ısınır. Eğer bunlarıda yapmıyorum diyorsanız teknik servisle görüşün
Teknik servisle görüşHicbisey yapmiyorum acaba 33wat cektigi icin isiniyo olabilirmi cunku arkadasimda not 10s oda isiniyomus ikiside 33wat
Evet ondan kaynaklı.Hicbisey yapmiyorum acaba 33wat cektigi icin isiniyo olabilirmi cunku arkadasimda not 10s oda isiniyomus ikiside 33wat
Derya hanim teknik servisle gorus dedi ama ilk aldigim zamanda sarjda isiniyodu 33wat cektigi icinmi reno 2z orjinal sarj aleti ile denedim renonunki 5wat isinmadiEvet ondan kaynaklı.