- Cihaz
- A74
Güncelleme ile stabilize olurmu pil lütfen olsun ben telefonu korkarak kullanmaya başladım artık şarjım çok hızlı bitiyorPil stabilizesi biraz düştü gibi geliyor bana da özellikle 1 haftadır fark ediyorum.Umarim haftalardır gelmeyen güvenlik güncellemesi gelir ve bu pil stabilizasyonu eskisine döner.Pil grafiğinin olduğu sayfanin ekran görüntüsünü tam olarak atabilirmisiniz?
Ben de bendekini paylaşayım (Model A74)Ekli dosyayı görüntüle 5427
Bu gayet iyi daha ne olsunPil stabilizesi biraz düştü gibi geliyor bana da özellikle 1 haftadır fark ediyorum.Umarim haftalardır gelmeyen güvenlik güncellemesi gelir ve bu pil stabilizasyonu eskisine döner.Pil grafiğinin olduğu sayfanin ekran görüntüsünü tam olarak atabilirmisiniz?
Ben de bendekini paylaşayım (Model A74)Ekli dosyayı görüntüle 5427
Güncelleme ile stabilize olurmu pil lütfen olsun ben telefonu korkarak kullanmaya başladım artık şarjım çok hızlı bitiyor
Önceden 1 saatte %5 gitmiyordu çokmu iyi sizce 1 saatte 10 gitmesi1 saatte %10 gitmis gayet iyi deger. %10 kalana kadar kullansaniz 9 saat yapar.
Gayet iyiÖnceden 1 saatte %5 gitmiyordu çokmu iyi sizce 1 saatte 10 gitmesi
Daha da iyiydi aslında ama böyleyken bile öyle aman aman bir düşüş yok bazen boştayken fazla şarj gidiyor gibime geliyor.Bu gayet iyi daha ne olsun
Tamamen normal bir durum bataryanın ömrü günden güne düşüyor zatenDaha da iyiydi aslında ama böyleyken bile öyle aman aman bir düşüş yok bazen boştayken fazla şarj gidiyor gibime geliyor.
tamam size göre gayet iyi de bana göre değil yapılabilecek birşey varmıdır bunun içinGayet iyi