Yardım Oppo a74

emreeee17

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Oppo a74 telefon ikinci el den aldım ilk zamanlar yoktu son zamanlar çok kasıyor format felan atttim hattım daha yeni turkcell örnek instagrm uygulaması geç açılıyor ara ara baya uygulama içi kasıyor ne yapabilirim ve a74 benim gibi sorun yaşayan var mı?

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Oppo a74 telefon ikinci el den aldım ilk zamanlar yoktu son zamanlar çok kasıyor format felan atttim hattım daha yeni turkcell örnek instagrm uygulaması geç açılıyor ara ara baya uygulama içi kasıyor ne yapabilirim ve a74 benim gibi sorun yaşayan var mı?
Kasan uygulamaların lite versiyonları varsa onları indirip kullanın ayrıca uygulama önbelleklerini hergün temizleyin doluysa ondan da kasma yapar

Upvote 0

isikeren06

Yardımsever
Banlandı
Cihaz
A74
Klasik a74. Kasması normal. Kamera kasar arayüz kasar ben alıştım aldığımdan beri böyle. Sıfırılıyorum, 2 gün sonra kasıyor.
Mesajlar birleştirildi:

Kasan uygulamaların lite versiyonları varsa onları indirip kullanın ayrıca uygulama önbelleklerini hergün temizleyin doluysa ondan da kasma yapar
Bilmem kaç k para verip lite versiyon kullanmam kusura bakmayın, opponun rezilliği.

Upvote 0

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Klasik a74. Kasması normal. Kamera kasar arayüz kasar ben alıştım aldığımdan beri böyle. Sıfırılıyorum, 2 gün sonra kasıyor.
Mesajlar birleştirildi:

Bilmem kaç k para verip lite versiyon kullanmam kusura bakmayın, opponun rezilliği.
Beni ilgilendirmez senin kullanacağın uygulamalar

Upvote 0

isikeren06

Yardımsever
Banlandı
Cihaz
A74
Bende kasmiyo ama onu napicaz :)
Bende kasmiyo ama onu napicaz :)
İnanmam çok zor. Kasmayan bir a74 görmedim hayatımda. Teknik özelliklere bakıldığında zaten cihazın bu denli problemli olmasını anlamak zor gelmiyor. Bende bu cihazı severek aldım, başlarda gerçekten çok zevkli idi kullanması fakat 1.5 sene sonunda gerçekten artık fazlasıyla yavaşladığını görüyorum. Servise verdim, batarya değişti yazılım atıldı fakat herhangi bir çözüm olmadı. Yine kasıyor cihaz. O yüzden eğer sizinki kasmıyorsa mucize.
Mesajlar birleştirildi:

Beni ilgilendirmez senin kullanacağın uygulamalar
Eğer ilgilendirmiyor ise silin yorumu insanlara da tavsiyeler vermeyin olur mu? Böyle bir yardımlaşma yok çünkü.

Upvote 0

OPPO14

Aktif Üye
Banlandı
Cihaz
A74
İnanmam çok zor. Kasmayan bir a74 görmedim hayatımda. Teknik özelliklere bakıldığında zaten cihazın bu denli problemli olmasını anlamak zor gelmiyor. Bende bu cihazı severek aldım, başlarda gerçekten çok zevkli idi kullanması fakat 1.5 sene sonunda gerçekten artık fazlasıyla yavaşladığını görüyorum. Servise verdim, batarya değişti yazılım atıldı fakat herhangi bir çözüm olmadı. Yine kasıyor cihaz. O yüzden eğer sizinki kasmıyorsa mucize.
Mesajlar birleştirildi:

Eğer ilgilendirmiyor ise silin yorumu insanlara da tavsiyeler vermeyin olur mu? Böyle bir yardımlaşma yok çünkü.
Rakip marka xiaomi redmi 9t guncelleme sonrasi kapanan olmus oppo bu isi iyi yapiyo bence bende stabil calisiyo colors 13 bekleyelim bakalim

Upvote 0

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Mesajlar birleştirildi:

Ben forumdaşın yaşadığı soruna istinaden belki uygulamaların lite versiyonları bir çözüm olabilir diye yazdım seninle alakalı bir yorumda bulunmadım sende hemen atlamışsın yok şu kadar para verdiğim telefona lite uygulama kullanmam diye bende senin verdiğin cevaba istinaden yazdım senin kullandığın uygulamalar beni ilgilendirmez diye bu arada sana bir tavsiye şu gülerken ağlayan emoji atmazsan iyi olur kanaatindeyim benim yorumlarıma atma gerisi ilgilendirmez
Mesajlar birleştirildi:

Sana bir tavsiye şu gülerken ağlayan emoji atmazsan iyi olur kanaatindeyim

Ekli dosyalar

• 20230226_200338.jpg
    20230226_200338.jpg
    240.1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Upvote 0

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Mesajlar birleştirildi:

Sana demiyorum zaten lite versiyon uygulama kullan diye konuyu açan forumdaşa diyorum belki yardımcı olurum diye böyle ön yargılı yorum yaparsan bende derim sana beni ilgilendirmez senin kullanacağın uygulamalar diye

Upvote 0

isikeren06

Yardımsever
Banlandı
Cihaz
A74
Ben forumdaşın yaşadığı soruna istinaden belki uygulamaların lite versiyonları bir çözüm olabilir diye yazdım seninle alakalı bir yorumda bulunmadım sende hemen atlamışsın yok şu kadar para verdiğim telefona lite uygulama kullanmam diye bende senin verdiğin cevaba istinaden yazdım senin kullandığın uygulamalar beni ilgilendirmez diye bu arada sana bir tavsiye şu gülerken ağlayan emoji atmazsan iyi olur kanaatindeyim benim yorumlarıma atma gerisi ilgilendirmez
Mesajlar birleştirildi:
Forumdaşın sorununa Lite versiyon uygulamalar kullanması tavsiyesini vermen, komiğime gitti o yüzden o tepki, çünkü piyasa değeri 5k olan bir telefonda Lite versiyon kullanmak saçmalık, öyle bir şey yapmak zorunda kalsam yakarım o telefonu cidden. Durum bu. Lite uygulamalar kullanma önerisini de üstüme alınmadım, empati yaparak kendimi konu sahibi yerine koyup konuştum.

Upvote 0