Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Coloros7 geldikten sonra hdr de iken Kamera ile yaklaştığında uygulamadan atıyor bende bu sorun var olanlar yazabilirmi yoksa benim kendi telefonumdan mi alakalı çözüm bilen arkadaşlar da yardımcı olabilirmi ?
Arka kamerayla 1 defadan fazla büyütme yapıldığında, HDR simgesinin gösterilmeme sorun düzeltildi.
Konudaki sorun ile tamamen alâkasız kısacası.
ColorOS 7'den önce böyle bir sorununuz olmadıysa en mantıklısı telefonunuzu sıfırlamak olacaktır, gerekli yedekleme işlemlerinizi yaptıktan sonra tabii.
Arka kamerayla 1 defadan fazla büyütme yapıldığında, HDR simgesinin gösterilmeme sorun düzeltildi.
Konudaki sorun ile tamamen alâkasız kısacası.
ColorOS 7'den önce böyle bir sorununuz olmadıysa en mantıklısı telefonunuzu sıfırlamak olacaktır, gerekli yedekleme işlemlerinizi yaptıktan sonra tabii.
Az önce denedim, herhangi bir sorun yok. HDR'ı otomatiğe aldım, yakınlaştırdım ve sorun olmadı; aynı şekilde geniş açıya aldığımda da sorun olmadı. A5 2020 kullanıyorum.