Oppo a92020 kamera Hdr yaklaştırma sorunu

Mikail

Taze Üye
Üye
Cihaz
A9 2020
Coloros7 geldikten sonra hdr de iken Kamera ile yaklaştığında uygulamadan atıyor bende bu sorun var olanlar yazabilirmi yoksa benim kendi telefonumdan mi alakalı çözüm bilen arkadaşlar da yardımcı olabilirmi ?

Emrekarazeybek

Yeni Üye
Üye
Cihaz
A9 2020
Hocam güncelleme ile bu özellik iyileşecekti. Reset attınız mı güncellemeden sonra?

Patiayak

Forum Tutsağı
Aktif Üye
Cihaz
A5 2020
Güncelleme ile:​
  • Arka kamerayla 1 defadan fazla büyütme yapıldığında, HDR simgesinin gösterilmeme sorun düzeltildi.​
Konudaki sorun ile tamamen alâkasız kısacası.​
ColorOS 7'den önce böyle bir sorununuz olmadıysa en mantıklısı telefonunuzu sıfırlamak olacaktır, gerekli yedekleme işlemlerinizi yaptıktan sonra tabii.​

Mikail

Taze Üye
Üye
Cihaz
A9 2020
Flood/Arka arkaya mesaj yasaktır
Güncelleme ile:​
  • Arka kamerayla 1 defadan fazla büyütme yapıldığında, HDR simgesinin gösterilmeme sorun düzeltildi.​
Konudaki sorun ile tamamen alâkasız kısacası.​
ColorOS 7'den önce böyle bir sorununuz olmadıysa en mantıklısı telefonunuzu sıfırlamak olacaktır, gerekli yedekleme işlemlerinizi yaptıktan sonra tabii.​
Mesajlar birleştirildi:

Kamera _ hdr bas otomatiğe al yakınlaştır veya ultra geniş acıya al sende de olucak
Mesajlar birleştirildi:

Kamera _ hdr bas otomatiğe al yakınlaştır veya ultra geniş acıya al sende de olucak
Mesajlar birleştirildi:

Mesajlar birleştirildi:

Patiayak

Forum Tutsağı
Aktif Üye
Cihaz
A5 2020
Az önce denedim, herhangi bir sorun yok. HDR'ı otomatiğe aldım, yakınlaştırdım ve sorun olmadı; aynı şekilde geniş açıya aldığımda da sorun olmadı. A5 2020 kullanıyorum.​