Hindistan gibi bir ülke şu an dünyanın en büyük yazılım ülkesi, çoğu yazılımcının hayali oraya gidip kendini geliştirmek. Bu büyük yazılım şirketlerine mutakip pek çok teknoloji meraklısı insan grubu oluşuyor bu insanlardan yararlanmak ve yeni yazılımları test etmek adına ilk önce hindistan- çin- japonya- kore- filipinler gibi ülkelere sunuluyor.hindistan gibi bi ülkeye ilk verilip bize ne için daha sonrasında türkiyeye geliyor ?
Mesajlar birleştirildi:
Birşey sorucam telefonumu PCye bağladığım zaman okumuyor neden okumuyordur bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Telefonunuzu şarj kablosuyla bilgisayara bağladığınızda size seçenekler sunar, saj et, belge aktar yada resim aktar gibi bunlardan birini seçebilirsiniz,okumuyor derken telefonunuzu görmuyor mu şarj et seçili olabilir. Ne ile bağlıyorsunuz okumuyor ?hindistan gibi bi ülkeye ilk verilip bize ne için daha sonrasında türkiyeye geliyor ?
Mesajlar birleştirildi:
Birşey sorucam telefonumu PCye bağladığım zaman okumuyor neden okumuyordur bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
C48 mi ben almadım c47 india sürümü bendeki ondan galba.??Listemizi yayınladık, zaten bu ay güvenlik yaması aldı reno2z diğer ülkelerde var sadece Türkiye'de yok.
Olabilir, mayıs ayı c48 aldı reno2z.C48 mi ben almadım c47 india sürümü bendeki ondan galba.??
VPN kullanırken hangi VPN'i kullandınız. Şuan güncelleme Hindistan içerisinde de bölge bölge verilmekte olduğu için görünmemesi normaldir. Bölge üzerinden deneme yanılma yöntemiyle buluna bilir belki. Olmadı beta sürücü testinede katılabilirsiniz.Güncelleme geldiği gözükmüyor hala c47 olmasına rağmen anlamadım kiwi vpn kullandım ama başka vpn mi lazım accaba
Ona nasıl katılıcam.?? Kiwi vpn kullaniyorum başka ne önerirsin..? Bide vpn ile güncelleme yapmadım c46 sürümü vardi hindistan sitesinden c47 indirip flashladim telefona recovery den.VPN kullanırken hangi VPN'i kullandınız. Şuan güncelleme Hindistan içerisinde de bölge bölge verilmekte olduğu için görünmemesi normaldir. Bölge üzerinden deneme yanılma yöntemiyle buluna bilir belki. Olmadı beta sürücü testinede katılabilirsiniz.
Play store üzerinden vpn india yazarak Hindistan'a ait vpnler bulup bağlanabilirsin.Ona nasıl katılıcam.?? Kiwi vpn kullaniyorum başka ne önerirsin..? Bide vpn ile güncelleme yapmadım c46 sürümü vardi hindistan sitesinden c47 indirip flashladim telefona recovery den.