Yardım Oppo reno 3 oyun oynarken ekran parlaklığım azalıp yükseliyor her şey kapalı

Ardaoksay

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 3
Telefonum oppo reno 3 oyun oynarken ekran parlaklığım azalıp yükseliyor ve her şeyin kapalı olmasına rağmen aynı şeyler tekrarlanıyor her türlü şeyi denedim çözüm bulamadım lütfen yardımcı olun. Telefonda herhangi bir sıkıntı yok 0 ayarında bataryası gayet sağlıklı.

edmin

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Telefonum oppo reno 3 oyun oynarken ekran parlaklığım azalıp yükseliyor ve her şeyin kapalı olmasına rağmen aynı şeyler tekrarlanıyor her türlü şeyi denedim çözüm bulamadım lütfen yardımcı olun. Telefonda herhangi bir sıkıntı yok 0 ayarında bataryası gayet sağlıklı.
Oppo reno 4 var bendede aynı problem var sadece oyunda değil kamerada da çekim yaparken kısıyor işlem yaparken de kısıyor manuel elle kısıp açınca düzeliyor. Kamera video çekerken kasıyor takıla takıla video çekiyor hatta 4k çekim yapamıyor. Hardreset yaptım yine düzelmedi. Ya servise gidecek yada satacam. Kolay gelsin çözümü olacağını sanmıyorum

Upvote 0

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Cihaz
Diğer
Merhaba Arda, Bunu duyduğum için üzüldüm. Bunu çözmeye çalışacağım.

Aşağıdaki adımları uygulayın;
>> Ayarlar > Ekran ve parlaklık kısmına gir
>> "Otomatik parlaklık" seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun.

Sorun devam ederse;
>> Oyun Alanı uygulamasını aç
>> Oyun geliştirmeleri seçeneğine git
>> "Parlaklık kilidi" seçeneğinin açık olduğundan emin olun. Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0