R RiZeLiFoUnDeR Yeni Üye Üye Mesajlar 14 Puanları 0 Cihaz Reno 3 14 Ara 2020 #1 kaç gün geçti ve oppo reno 3 ve oppo reno 4 lite wild rift grafik hatası düzelmedi nedenn
Çözüm asK 14 Ara 2020 Bu ay içerisinde çıkacaktır güncelleme. Tekrar tekrar aynı konuları açmayın, açmanız bir şeyi değiştirmiyor.
Bu ay içerisinde çıkacaktır güncelleme. Tekrar tekrar aynı konuları açmayın, açmanız bir şeyi değiştirmiyor.
C CIPTIS Taze Üye Üye Mesajlar 4 Puanları 0 Cihaz Reno 3 14 Ara 2020 #2 Şahsen beklemekten sıkıldım zaten uzun zamandır oyun çıksın diye bekliyorum Geçen ay reno 3 aldım saçma bir durum İlk kez başıma geldi telefon özellikleri üst düzeyde oyuna göre ama uyumsuzluk sorunu Upvote 0
Şahsen beklemekten sıkıldım zaten uzun zamandır oyun çıksın diye bekliyorum Geçen ay reno 3 aldım saçma bir durum İlk kez başıma geldi telefon özellikleri üst düzeyde oyuna göre ama uyumsuzluk sorunu
asK Retired at 2022 Emekli Mesajlar 1,331 Çözümler 20 Puanları 28,350 14 Ara 2020 #3 Bu ay içerisinde çıkacaktır güncelleme. Tekrar tekrar aynı konuları açmayın, açmanız bir şeyi değiştirmiyor. Upvote 0 Çözüm
Bu ay içerisinde çıkacaktır güncelleme. Tekrar tekrar aynı konuları açmayın, açmanız bir şeyi değiştirmiyor.