- Cihaz
- Reno 2Z
Hayırlı olsun,kendinizi kurban ettiniz yaniiArkadaşlar ben güncelleştirmesi yaptım yarın bütün deneyimlerimi yazacağım şuan henüz bı sorun yok
Deneyimlerinizi bekliyoruz merakla.
Hayırlı olsun,kendinizi kurban ettiniz yaniiArkadaşlar ben güncelleştirmesi yaptım yarın bütün deneyimlerimi yazacağım şuan henüz bı sorun yok
Gönüllümüz siz oldunuz, haberlerinizi bekliyoruz..Arkadaşlar ben güncelleştirmesi yaptım yarın bütün deneyimlerimi yazacağım şuan henüz bı sorun yok
Ayarlardan > yazılım güncellemesi arada kontrol ediniz bu gün yarın gelir dağıtım başladı.bende güncelleme görünmüyor.
Ayarlardan > yazılım güncellemesi arada kontrol ediniz bu gün yarın gelir dağıtım başladı. Aynı anda gönderilmiyor sistemetik olarak dağıtım yapılıyor.Guncelleme bendede yok reno4 kullaniyorum
Ekran görüntüsü atarmısınız.Bastım yükleme yapılmamaktadır.
Üstad merhaba. Ben de güncelleme yapmaya korktum. Rica etsem tecrübeni bizimle paylaşabilir misin?Arkadaşlar ben güncelleştirmesi yaptım yarın bütün deneyimlerimi yazacağım şuan henüz bı sorun yok
Sizden de tecrübelerinizi aktarmanizi bekliyoruzönünde sonunda yüklemek zorunda kalacağız nasılsa, ben yüklemeyi yapayım bakalım neler olacak görelim