Yardım Oppo Reno 4 Lite Şarj Almama Problemi

Kocoro

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Lite
Herkese iyi forumlar...
02.12.2021 tarihinde sipariş ettiğim Reno 4 Lite telefonu bugün elime geçti. Bir kaç ayarlama yaptıktan sonra telefonu şarja taktım. Fakat şarj almadığını farkettim. Şarj alıyor gibi görünse de yarım saatin sonunda %1'i geçmedi ve telefon kapandı. Telefon kapandıktan 5-10 dakika sonra da %2 olduğunu gördüm fakat 10-15 dakikadır %2'yi geçmiyor. İnternette araştırmama rağmen buna benzer bir problem göremedim ve burada paylaşmak istedim. Telefon şuanda hala daha şarjda ve %2 yi geçmiyor. Sizce cihaz arızalı olabilir mi?

Not: Farklı bir Reno 4 Lite orjinal şarj aletiyle de şarj etmeyi denedim ve sanırım problem şarj aletinde değil. Aynı sonuçla karşılaştım.

Gösterge bir anda %98'e yükseldi. Sanırım şarj göstergesinde bir problem var. Umarım telefonu son sürüme güncellediğimde sorun ortadan kalkar.

Son düzenleme:

rainboy

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 4 Lite
Telefon sıfır ise hiç uğraşma geri gönder ama değil kullanılmış tarzı birşey ise sıfırlamayı dene bir ara güncellemden sonra benime başıma buna benzer bir olay geldi telefona hard reset attıktan sonra düzeldi istersen dene karar senin..

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Herkese iyi forumlar...
02.12.2021 tarihinde sipariş ettiğim Reno 4 Lite telefonu bugün elime geçti. Bir kaç ayarlama yaptıktan sonra telefonu şarja taktım. Fakat şarj almadığını farkettim. Şarj alıyor gibi görünse de yarım saatin sonunda %1'i geçmedi ve telefon kapandı. Telefon kapandıktan 5-10 dakika sonra da %2 olduğunu gördüm fakat 10-15 dakikadır %2'yi geçmiyor. İnternette araştırmama rağmen buna benzer bir problem göremedim ve burada paylaşmak istedim. Telefon şuanda hala daha şarjda ve %2 yi geçmiyor. Sizce cihaz arızalı olabilir mi?

Not: Farklı bir Reno 4 Lite orjinal şarj aletiyle de şarj etmeyi denedim ve sanırım problem şarj aletinde değil. Aynı sonuçla karşılaştım.

Gösterge bir anda %98'e yükseldi. Sanırım şarj göstergesinde bir problem var. Umarım telefonu son sürüme güncellediğimde sorun ortadan kalkar.
Merhabalar

Efendim telefonunuzun bataryasi yipranmis olmali satin aldiginiz magaza iletisime gecin ve bunlari söylerseniz sizlere yardimci olacaklardir diye umuyorum. magazalarin 30 gun geri iade ve degistirme hakkiniz var.

Merhabalar benim siparis numaram bu oppo reno 4 lite satin aldim bu tarihte telefonu sarja taktim bu sorunla karsilastim bataryamda sorun var bana yardimci olurmusunuz lutfen.

Upvote 0