- Cihaz
- Reno 4 Lite
Telefonu şarja takıyorum hiç bir işlem yapmıyorum oyun video cart curt hiç bişey yapmama rağmen ele alınmayacak derece ısınıyor ne yapmam gerekiyor
Müşteri hizmetleri arayınız istersenz 08504336776Telefonu şarja takıyorum hiç bir işlem yapmıyorum oyun video cart curt hiç bişey yapmama rağmen ele alınmayacak derece ısınıyor ne yapmam gerekiyor
Güncelleme sonrası oluşan bir durum mu yoksa sonradan mı oluştu.Benim Reno4 de ısınıyor. Adaptörü de ısınıyor. Kılıfla şarj ederken cok ısınıyor ama kılıfsız bı tık daha az. Isınması anormal bir durum mu acaba?
Bende Reno 4 Lite var ama güncelleme sonrası hem şarjda çok ısınıyor hem de şarjı daha çabuk bitiyor android sürümü 11.Güncelleme sonrası oluşan bir durum mu yoksa sonradan mı oluştu.
Güncelleme sonrası oluşan bir durum söz konusu ise iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir.Bende Reno 4 Lite var ama güncelleme sonrası hem şarjda çok ısınıyor hem de şarjı daha çabuk bitiyor android sürümü 11.
TeşekkürlerGüncelleme sonrası oluşan bir durum söz konusu ise iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir.
Güncelleme takvimine bakma imkanımız var mı?Rica ederim.
Şuan ColorOS11 dağıtım yapılıyor geri dönüşler sonucu iyileştirmeler karar verilir net bişey söylemek mümkün değil maalesef.Güncelleme takvimine bakma imkanımız var mı?