Yardım Oppo Reno 4 Pil ,Batarya, Sorunu

Supermatic

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Herkese selam. Sormak istediğim bir soru var. Oppo Reno 4 adlı cihazı satın almak istiyorum fakat çoğu kişi bu cihazın bataryasının hızlı tükendiğinden şikayetçi. Merak ediyorum gerçekten böyle mi? Ayrıca bu sorun düzeldi mi? Ona göre cihazı alacağım. İyi günler, teşekkürler.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Herkese selam. Sormak istediğim bir soru var. Oppo Reno 4 adlı cihazı satın almak istiyorum fakat çoğu kişi bu cihazın bataryasının hızlı tükendiğinden şikayetçi. Merak ediyorum gerçekten böyle mi? Ayrıca bu sorun düzeldi mi? Ona göre cihazı alacağım. İyi günler, teşekkürler.
Kullanıma bakar bu durum kimine çok gider kimi yetmez der.

Reno4 kullanan arkadaşlar yorumlarsa size daha faydalı olacaktır.

Upvote 0

delicoban

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Usta ne yaparsan yap 1 gün gidiyor oyun kamera vs çok eline almazsan 2 günden fazla gidiyor

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Herkese selam. Sormak istediğim bir soru var. Oppo Reno 4 adlı cihazı satın almak istiyorum fakat çoğu kişi bu cihazın bataryasının hızlı tükendiğinden şikayetçi. Merak ediyorum gerçekten böyle mi? Ayrıca bu sorun düzeldi mi? Ona göre cihazı alacağım. İyi günler, teşekkürler
bu tam olarak kullaniminiza bagli efendim 20% sarja takin 100 kadar sarjda kullanmayin bu iyi bir fikir bide gece sabaha kadar sarj etmeyiniz

Upvote 0

Supermatic

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
bu tam olarak kullaniminiza bagli efendim 20% sarja takin 100 kadar sarjda kullanmayin bu iyi bir fikir bide gece sabaha kadar sarj etmeyiniz
Yok hayır benim demek istediğim bu değil. Birkaç site gezdim kullanıcılar hep şey yazmış "Bataryasını gece %100 bırakıyorum sabaha %90 oluyor %10 azalıyor." gibi şeyler yazmış o yüzden sorayım dedim. Öyle bir sorun varsa heba etmek istemem 4000 TL'yi :)

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Yok hayır benim demek istediğim bu değil. Birkaç site gezdim kullanıcılar hep şey yazmış "Bataryasını gece %100 bırakıyorum sabaha %90 oluyor %10 azalıyor." gibi şeyler yazmış o yüzden sorayım dedim. Öyle bir sorun varsa heba etmek istemem 4000 TL'yi :)
anladim efendim ama benim dedigim gibi sarj ederseniz ve geceleri uyudunuzda ucak modunu aciniz piliniz azalmaz

Upvote 0

süleyman alkan

Yeni Üye
Üye
Cihaz
A52
Bugüne kadar birçok android cihaz kullandım denemediğim rom kalmadı ama android için bugüne kadar en stabil ve pil optimizasyonu iyi 1 samsung 2 coloros diyebilirim çok stabil ve pil performansı çok iyi..

Upvote 0

gktg26

Saygıdeğer Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Oyun oynamam şayet telefonda oyun oynucama gider konsol alirim..kullanim alanm kamera sosyal medya instagram watsaap photoshop bluetooth acik muzik dinleme youtube ws kullanim ektedir...
Son olarakta bekleme suresi ne kadar uzarsa ekran suresi kisalir mantik budur 10gun sarj yuzu gormeden bekleyip 16 17 saat ekran veren bi telefon yoktur millet olarak boyle bi performans istedimiz icin..☺️

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-21-20-17-21-64.jpg
    Screenshot_2021-03-21-20-17-21-64.jpg
    207.1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Oyun oynamam şayet telefonda oyun oynucama gider konsol alirim..kullanim alanm kamera sosyal medya instagram watsaap photoshop bluetooth acik muzik dinleme youtube ws kullanim ektedir...
Son olarakta bekleme suresi ne kadar uzarsa ekran suresi kisalir mantik budur 10gun sarj yuzu gormeden bekleyip 16 17 saat ekran veren bi telefon yoktur millet olarak boyle bi performans istedimiz icin..☺️
Biz, pil olarak hiç bitmesin istiyoruz:) eski nokia kullanılan piller 1 hafta giderdi onu arıyoruz galiba biraz.
Zaten uzun süre pil gitsin istiyorsak en az 5000 mAh kapasiteli telefon almak gerekir.

Upvote 0