- Cihaz
- Reno 4
Oppo reno 4'ün bataryasının kısa gitmesi problemleri hala devam ediyor mu? Bazı arkadaşlar gece %10 şarj tüketiyor demiş bu sorunla karşılaşan var mı?
En son yayınlanan güncelleme ile sorun çözüme kavuştu.Oppo reno 4'ün bataryasının kısa gitmesi problemleri hala devam ediyor mu? Bazı arkadaşlar gece %10 şarj tüketiyor demiş bu sorunla karşılaşan var mı?
Vallahi ilginç. İnan olun isterseniz siz de gidip bakın bazı forumlara,mesela epey.comdan oppo reno 4 modeline gelin, baya kişi şikayetçi batarya mevzusundan. Ama cevabınız için sağ olun teşekkürler.arka planda çalışan uygulamalara göre değişiyor bence, örneğin dün gece bataryayı full yaptım, arka plan uygulamalarını kapadım, sabah uyandığımda batarya %100'dü. arada geçen süre tam 8 saat.
Rica ederim , kullanıma da bağlı pil olayı.Vallahi ilginç. İnan olun isterseniz siz de gidip bakın bazı forumlara,mesela epey.comdan oppo reno 4 modeline gelin, baya kişi şikayetçi batarya mevzusundan. Ama cevabınız için sağ olun teşekkürler.
Reno 4lite bahsediyorsunuz değil mi.Vallahi ilginç. İnan olun isterseniz siz de gidip bakın bazı forumlara,mesela epey.comdan oppo reno 4 modeline gelin, baya kişi şikayetçi batarya mevzusundan. Ama cevabınız için sağ olun teşekkürler.
Yok hayır Reno 4 modelinden bahsediyorum. Yoksa bu sorun reno 4 liteda da mı var?Reno 4lite bahsediyorsunuz değil mi.
Yalan söylüyorsunuz kavuşmadi çözüm felan yokEn son yayınlanan güncelleme ile sorun çözüme kavuştu.
Asıl sorun 4lite var şarj da ondan sordunm hatta ondan dolayı güncelleme bile aldı.Yok hayır Reno 4 modelinden bahsediyorum. Yoksa bu sorun reno 4 liteda da mı var?
siz reno 4 lite mı kullanıyorsunuz?Yalan söylüyorsunuz kavuşmadi çözüm felan yok
Beyefendi sözlerinize dikkat ediniz.Yalan söylüyorsunuz kavuşmadi çözüm felan yok