Yardım Oppo Reno 4 şarj, batarya sorunu

Supermatic

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Oppo reno 4'ün bataryasının kısa gitmesi problemleri hala devam ediyor mu? Bazı arkadaşlar gece %10 şarj tüketiyor demiş bu sorunla karşılaşan var mı?

evolution55

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
arka planda çalışan uygulamalara göre değişiyor bence, örneğin dün gece bataryayı full yaptım, arka plan uygulamalarını kapadım, sabah uyandığımda batarya %100'dü. arada geçen süre tam 8 saat.

Upvote 0

Supermatic

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
arka planda çalışan uygulamalara göre değişiyor bence, örneğin dün gece bataryayı full yaptım, arka plan uygulamalarını kapadım, sabah uyandığımda batarya %100'dü. arada geçen süre tam 8 saat.
Vallahi ilginç. İnan olun isterseniz siz de gidip bakın bazı forumlara,mesela epey.comdan oppo reno 4 modeline gelin, baya kişi şikayetçi batarya mevzusundan. Ama cevabınız için sağ olun teşekkürler.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Vallahi ilginç. İnan olun isterseniz siz de gidip bakın bazı forumlara,mesela epey.comdan oppo reno 4 modeline gelin, baya kişi şikayetçi batarya mevzusundan. Ama cevabınız için sağ olun teşekkürler.
Rica ederim , kullanıma da bağlı pil olayı.
Mesajlar birleştirildi:

Reno 4lite bahsediyorsunuz değil mi.

Upvote 0