Yardım Oppo reno 5 lite ile kimlik taraması yapamıyorum

Ugurrr

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Oppo reno 5 lite ile İnternet bankacılığı blokemi kaldırmak için nfc ile kimlik taraması yapmaya çalışıyorum ancak kimliği hiçbir şekilde algılamıyor. Kimliği arka yüzeye tam olarak nasıl yerlestirmem gerekiyor konu hakkında video vs bulamadım yardımcı olabilecek kimse var mi

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Oppo reno 5 lite ile İnternet bankacılığı blokemi kaldırmak için nfc ile kimlik taraması yapmaya çalışıyorum ancak kimliği hiçbir şekilde algılamıyor. Kimliği arka yüzeye tam olarak nasıl yerlestirmem gerekiyor konu hakkında video vs bulamadım yardımcı olabilecek kimse var mi
İş bankası mı peki sorun olan bloke

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Ayarlar] > [Diğer Kablosuz Bağlantılar] öğesine gidin ve [NFC] öğesini açın. Bu, Android Beam'i otomatik olarak etkinleştirmelidir. Değilse, [Android Beam] öğesine dokunun ve etkinleştirmek için açık konuma getirin.

Telefonları arka arkaya yerleştirin ve dosyayı paylaşmaya başlamak için ekranda karşınıza çıkacak talimatları izleyin.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Evet iş Bankası ama akbankta da aynı sorunu yaşıyorum nfc ve Android beam açık sorun kimliği algılamaması
Müşteri hizmetleri arayınız bankanızın
Evet iş Bankası ama akbankta da aynı sorunu yaşıyorum nfc ve Android beam açık sorun kimliği algılamaması
Kartın NFC özelliğini destekleyip desteklemediğini kontrol edin. Kartı okumak için başka bir NFC özellikli telefon kullanmanız önerilir. Kart okunmazsa NFC özelliğini desteklemiyor veya arızalı olabilir. Bu durumda kart düzenleyicisiyle iletişime geçin.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Eğer numara aynı olup operatör değişikliği yaptıysanızda sorun olabilir.

Upvote 0

Certel

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Diğer
Kılıf varsa telefonda çıkarıp deneyin. NFC nin açık olduğundan emin olun.

Upvote 0

okanozdlk16

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Nfc açıksa , Kılıfsız ve kameranın oldugu kısımda yaklaşık 10-20 saniye sabit tutun böyle okuyacaktır.

Upvote 0