Yardım oppo reno 5 lite şarj sorunu

Mertllz

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
herkese merhaba bügün oppo reno 5 lite adlım fakat şarjı inanılmaz hızlı bitiyor cihazı açtığımda şarjı 45 di 10 dk da yüzde 6 şarjı düştü telefonu güncelledim şimdi ise her dk başı neredeyse 1 şarj düşüyor sizdede bu sorun varmı acaba bu şekilde yeni alınana telefonun şarjının bu kadar hızlı düşmesi çok garip geldi yardımcı olursanız sevinirim

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
herkese merhaba bügün oppo reno 5 lite adlım fakat şarjı inanılmaz hızlı bitiyor cihazı açtığımda şarjı 45 di 10 dk da yüzde 6 şarjı düştü telefonu güncelledim şimdi ise her dk başı neredeyse 1 şarj düşüyor sizdede bu sorun varmı acaba bu şekilde yeni alınana telefonun şarjının bu kadar hızlı düşmesi çok garip geldi yardımcı olursanız sevinirim

Normal bi durum değil telefonu 2. El aldıysanız format atın. bende aynı telefonu kullanıyorum geceden sabaha %2 şarj gidiyor eğer ki telefon sıfırsa batarya tam kapasiteye ulaşana kadar en az 1 ay geçmesi lazım

Upvote 0

Mertllz

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Normal bi durum değil telefonu 2. El aldıysanız format atın. bende aynı telefonu kullanıyorum geceden sabaha %2 şarj gidiyor eğer ki telefon sıfırsa batarya tam kapasiteye ulaşana kadar en az 1 ay geçmesi lazım
merhaba sıfır aldım daha bügün açtım banada aşırı garip geldi umarım dediğiniz gibi en kısa sürede düzelir batarya durumu

Upvote 0

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Cihazınız ortalama bir hafta onbesgun gibi bir süre şarj hızlı tüketir sonrasında duzelecektir endişelenmenize gerek yok geri planda yapay zeka sizin kullanımlarını kaydeder cihaz arkaplanda bir çok işlemci çalışmaya devam eder

Upvote 0

Certel

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Diğer
Aynı cihazı bende kullanıyorum. Normal kullanımda 2 gün az kullanımda neredeyse 3 gün gidiyor şarjı. Bir kaç gün dene. Cihazı çok yormadan kullan denemek amaçlı. Eğer hala aynı sorun devam ediyorsa servise gönder. 15 günü geçirmemeye özen gösterin. İade hakkınız yanmasın. Pil konusunda son derece memnun edici bir cihaz. Ben çok memnunum.

Upvote 0