Yardım Oppo Reno2 Z callofduty Silinmiyor

FleaTR

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Herkese merhaba. Birkaç gün önce telefonu denemek amacıyla "Call od Duty" adlı oyunu Play Store'dan indirmeden "Dene" sekmesinden denemeye başladım. Oyunu beğenmedim ve indirmek istemedim. Aynı gün uygulamalar sekmesine baktığımda oyunun uygulamalar yönetiminde bulunduğunu gördüm ve kaldıra bastım. Ancak simge hala telefondan gitmiş değil. Kaldır butonu hala aktif ancak bastığımda uygulama telefonda mevcut değil diyor fakat simge hala kaybolmuyor ve veri depolamaya devam ediyor. Başka bir uygulamada başına böyle bir şey gelen oldu mu? Çözümü bilen var mı?

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Herkese merhaba. Birkaç gün önce telefonu denemek amacıyla "Call od Duty" adlı oyunu Play Store'dan indirmeden "Dene" sekmesinden denemeye başladım. Oyunu beğenmedim ve indirmek istemedim. Aynı gün uygulamalar sekmesine baktığımda oyunun uygulamalar yönetiminde bulunduğunu gördüm ve kaldıra bastım. Ancak simge hala telefondan gitmiş değil. Kaldır butonu hala aktif ancak bastığımda uygulama telefonda mevcut değil diyor fakat simge hala kaybolmuyor ve veri depolamaya devam ediyor. Başka bir uygulamada başına böyle bir şey gelen oldu mu? Çözümü bilen var mı?
Sildikten sonra telefonu kapatıp açtınız mı?

Upvote 0

sezgin_

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Upvote 0

FleaTR

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
bahsettiginiz oyunu play storeden bende denedim oyun yuklu degil ama uygulamalarda duruyor ve kaldirilmiyor telefonu kapatip açmak çozum degil.play storeden oyunu wifi ile tamemen indirip indirdikten sonra kaldirmaniz gerekiyor...
Teşekkür ederim. Hemen deniyorum
Mesajlar birleştirildi:

Sildikten sonra telefonu kapatıp açtınız mı?
Evet kapatıp açtım ancak değişen bir şey olmadı.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Fabrika ayarlarından,sadece sistem olanı seçip temizleme işlemide yapabilirsiniz.

Upvote 0