B Bil60 Taze Üye Üye Mesajlar 1 Puanları 0 Cihaz RX17 Neo 1 May 2021 #1 Arkadaşlar oppo rx17 neo telefona root atmak istiyorum ama bir türlü olmuyor kingroot indirdim böyle arkadaşlar
Arkadaşlar oppo rx17 neo telefona root atmak istiyorum ama bir türlü olmuyor kingroot indirdim böyle arkadaşlar
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Mesajlar 7,445 Çözümler 204 Puanları 3,350 Cihaz Reno 2Z 1 May 2021 #2 Bil60 adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar oppo rx17 neo telefona root atmak istiyorum ama bir türlü olmuyor kingroot indirdim böyle arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 2876 Genişletmek için tıkla ... Bootloader kilidi açılması gerekiyor şifresini bilmediğimiz içinde zor bir durum söz konusu root atmanız. Upvote 0
Bil60 adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar oppo rx17 neo telefona root atmak istiyorum ama bir türlü olmuyor kingroot indirdim böyle arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 2876 Genişletmek için tıkla ... Bootloader kilidi açılması gerekiyor şifresini bilmediğimiz içinde zor bir durum söz konusu root atmanız.