- Cihaz
- A5 2020
Teşekkürler. Müsait olduğumda deneyeceğim. Yararlı olacağına inanıyorum.Devre dışı bırakılmıyor malesef
Ya uygulama kilidini kullanıp uugulamaları kilidledikten sonra erkan simgesini gizle seçeneğini seçeceksiniz yada direk kaldıracaksınız şu şekilde
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Denedim ama işe yaramadı.Teşekkürler. Müsait olduğumda deneyeceğim. Yararlı olacağına inanıyorum.
Muhtemeln bir yeri atlıyorsunuz ben oppo reno 3 te istemediğim tüm uygulamaları sildim. Geliştirici seçenekleri ve hata ayıklaması açık olmalıDenedim ama işe yaramadı.
İkisi de açıktı.Muhtemeln bir yeri atlıyorsunuz ben oppo reno 3 te istemediğim tüm uygulamaları sildim. Geliştirici seçenekleri ve hata ayıklaması açık olma
Valla ben de bırak ekrandan yok etmeyi android data içindeki dosyaları bile sildi.Bloatware uygulamaları 'kaldırmanız' mümkün değil. Yukarıda bulunan işlemde sadece uygulamayı ekrandan yok edersiniz. O uygulama üzerine bir apk kurmayı denediğinizde "Bu mevcut uygulamaya ait güncellemeyi yüklemek istiyor musunuz?" hatası verecektir. Android 7 versiyonunda bile bu koruma var, Android 10'da yapmak şu anlık mümkün değil.
Bloatware uygulamaları /system, /bin klasörlerinde tutulur. Root yetkisi olmadan bu dosyalara erişemeyeceğiniz için sizin gördüğünüz sadece 'obb' veya 'data' dosyalarıdır. APK yine sistem içinde gömülü bir şekilde durur. Ayrıca kaldırılan dosyalarda 'data' dosyalarıdır.Valla ben de bırak ekrandan yok etmeyi android data içindeki dosyaları bile sildi.
Telefonu ilk aldığımda google ve netflix silinemeyen uygulamalardan dı. Şuan google playde böyle gözüküyorlar. Apk gömülü kalsın kalmasın ne uygulama listesinde gözüküyor ne de çalışanlardaBloatware uygulamaları /system, /bin klasörlerinde tutulur. Root yetkisi olmadan bu dosyalara erişemeyeceğiniz için sizin gördüğünüz sadece 'obb' veya 'data' dosyalarıdır. APK yine sistem içinde gömülü