Aynı sorun bende de var lakin çözümünü bulamadım.Arada aklına estikçe geçiyor gece şarjına,sonra tekrar gidiyor bla bla bla.Gün geçtikçe soğuyorum şu telefondan.Merhaba arkadaşlar. Reno 5 lite cihazımda optimize edilmiş gece şarjı özelliği durduk yere çalışmamaya başladı. Daha önce böyle bir olay başına gelen veya sorunun çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Arada 1 2 gün gece şarja takmadıysan gündüzleri taktıysan özellik çalışmıyor.Tekrar gece şarja takarsan çalışmaya devam eder.Merhaba arkadaşlar. Reno 5 lite cihazımda optimize edilmiş gece şarjı özelliği durduk yere çalışmamaya başladı. Daha önce böyle bir olay başına gelen veya sorunun çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Senin şarj alışkanlığına göre çalışıyor o özellik , yapay zekaylaArada 1 2 gün gece şarja takmadıysan gündüzleri taktıysan özellik çalışmıyor.Tekrar gece şarja takarsan çalışmaya devam eder.
O zaman başka bir çözümü olmalı ,bilmiyorumTelefonu aldığım günden beri,saat 00:00~01:00 aralığında şarja takıyorum,çok nadir gündüz şarja takarım.