- Cihaz
- AX7
Özel kasadaki fotoğraflarimi silmiştim. Şuanda geri almak istiyorum ne yapmam lazım
Efendim özel kasa derken daha detayli anlatsanizÖzel kasadaki fotoğraflarimi silmiştim. Şuanda geri almak istiyorum ne yapmam lazım
Özel kasadaki fotoğraflarimi silmiştim. Şuanda geri almak istiyorum ne yapmam lazım
Ayarlarda özel kasa bölümü var fotoğrafları gizleyebildigimiz ordakiEfendim özel kasa derken daha detayli anlatsaniz
Ayarlar bölümde özel kasa var istediğimiz fotoğrafları orada saklayabiliyoruz ben ordaki fotoğrafları sildim şuanda geri almak istiyorum.Efendim özel kasa derken daha detayli anlatsaniz
google fotograflarda yedekleme yada drive de varsa bak eger yoksa moderatorun verdigi linke bakAyarlarda özel kasa bölümü var fotoğrafları gizleyebildigimiz ordaki
Ayarlar bölümde özel kasa var istediğimiz fotoğrafları orada saklayabiliyoruz ben ordaki fotoğrafları sildim şuanda geri almak istiyorum.
Drive ve Google fotoğraflara baktım bulamadım moderatörun verdiği link derken nereden ulaşabilirm onagoogle fotograflarda yedekleme yada drive de varsa bak eger yoksa moderatorun verdigi linke bak
Buraya tıklayınız Sümeyye hanım.![]()
Çözüldü - Özel Kasada Silinen Fotoğraf
Özel kasada sildiğim fotoğrafı nasıl geri alabilirim bilgisi olan var mı?www.oppoturkiye.org
Burayı inceleyiniz lütfen.
Alabildiniz miAyarlarda özel kasa bölümü var fotoğrafları gizleyebildigimiz ordaki
Ayarlar bölümde özel kasa var istediğimiz fotoğrafları orada saklayabiliyoruz ben ordaki fotoğrafları sildim şuanda geri almak istiyorum.