Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Hayırlı Akşamlar Hayırlı Ramazanlar Pubg Mobile İçin Önerebileceğiniz Telefon veya Telefonlar Varmı Acaba Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Sayın @astronotman size samimiyetle bir öneride bulunacağım.Pubg mobile tarzı oyunlar için size Oppo önermem.Bu tarz oyunlar için en iyi performansı Poco X3 pro verir.Poco X3 pro modelini size tavsiye edebilirim.Kullanıcıları oldukça memnun olduğunu belirtiyorlar internette siz de araştırabilirsiniz.Benim size pubg mobile oyununu rahatlıkla oynayabilmeniz için tavsiyem Poco X3 pro oyun tarafında iyi bir telefondur.İyi forumlar dilerim.
Ayrıca pubg mobile dışında birkaç kriterden bahsedeyim.Ben şahsen telefonda oyun oynamam.Ama oynayanlar elbette var bu bir tercih meselesi.Çünkü oyun telefon için zorlayıcı ve performans düşüklüğüne yol açar zamanla.Ben Oppo'nun Reno 5 Lite modelini kullanıyorum.En önemli tercih sebebim AMOLED ekran kullanması.Açıkçası en çok bu özelliğini beğeniyorum ve kamerası çok iyi.Poco X3 pro ise IPS LCD ekran teknolojisini kullanıyor.AMOLED ekranda renkler daha parlak ve canlı iken IPS LCD ekran daha çok mat görüntüler verir.Ancak sizin için oyun yani pubg mobile tarzı oyunlar birinci tercih kriteri ise Poco X3 pro rahatlıkla işinizi görür.Oyun için Oppo'yu tercih etmeyin.Telefon seçimi tercih meselesidir ve birinci kriteriniz ne ise ona göre seçim ve tercih yapınız.Size yardımcı olabildimse ne mutlu bana sayın @astronotman Umarım en iyi tercihi yapar,mutlu olursunuz.
Ben oyunları şahsen konsolda oynamayı tercih ediyorum.Ben de Play Station 4 Pro konsol var bağlıyorum büyük ekran TV'ye güzel oluyor,zevkli oluyor.Tabi tercih meselesi telefonda oyun oynayanlar da var.Ama oyun için telefonun verimini ve kapasitesini düşürmek bana pek sağlıklı gelmiyor.Herkesin farklı düşüncesi var saygı duyuyorum.