oppo a74 kullanıcısıyım telefonun internette testleri epey güzel 60 fps yüksek kalite oynatıyor fakat bendeki çok ısınıyor aldığımda 4gb ve 3 gb daha yükseltilebiliyordu fakat şuan yapamıyorum boşta 3 gb ram kullanıyor kasıyor yardımcı olur musunuz.
Merhaba @wenja35oppo a74 kullanıcısıyım telefonun internette testleri epey güzel 60 fps yüksek kalite oynatıyor fakat bendeki çok ısınıyor aldığımda 4gb ve 3 gb daha yükseltilebiliyordu fakat şuan yapamıyorum boşta 3 gb ram kullanıyor kasıyor yardımcı olur musunuz.
tabii şöyle telefonu aldığımda bana fazla romu ram yapabiliyorsun dendi ve 128 gb rom ve 5 gb ram ile aldım (4+1) ve +3 e kadar yükseliyordu toplam 7 gb olabiliyordu fakat yazılım güncellendikten sonra bu özelliği kullanamıyorum ve ayrıca arka planda oyun oynarken müzik dinleyemiyorumMerhaba @wenja35
Sorunun duzelmesi icin sizlere yardimci olacagim.
Sorununuzu daha detayli anlatirmisiniz efendim anliyamadim pek yazdiklarinizdan.
Efendim Tekrardan merhabalartabii şöyle telefonu aldığımda bana fazla romu ram yapabiliyorsun dendi ve 128 gb rom ve 5 gb ram ile aldım (4+1) ve +3 e kadar yükseliyordu toplam 7 gb olabiliyordu fakat yazılım güncellendikten sonra bu özelliği kullanamıyorum ve ayrıca arka planda oyun oynarken müzik dinleyemiyorum
ayarları sıfırlamıştım düzelmedi birde öyle deneyeceğim.Efendim Tekrardan merhabalar
Telefonunuzun yazilim guncelemesi olup olmadigini kontrol ediniz ilk önce.
Eger herhangi bir gunceleme yoksa ayarlardan google hesabiniza girip yedekleyiniz ve fabrika ayaarlarinizi silip telefonu tekrardan yeni kurulum saglayiniz duzelir diye umuyorum.
Gelismelerden bizi haberdar ediniz lutfen.
Eger hicbirsey duzelmese garantiye yolliyabilirsiniz yazilimsal sorun olusmus olabilir.ayarları sıfırlamıştım düzelmedi birde öyle deneyeceğim.
Hiç bir şey farklı değil, hala ram yükseltme yapamıyorum telefonu yeni açmama rağmen sıfırladıktan sonra kullanılabilir 1.40 GB diyor.. çok can sıkıcı bir durum bir daha oppo tercih etmeyi düşünüyorum. Servise gönderiyoruz yazılımsal diyip veriyorlar format atıp hiç bir fark olmuyor hala kasıyor paraya yazık cidden sağolun ilgilendiğiniz için.Eger hicbirsey duzelmese garantiye yolliyabilirsiniz yazilimsal sorun olusmus olabilir.
Hiç bir şey farklı değil, hala ram yükseltme yapamıyorum telefonu yeni açmama rağmen sıfırladıktan sonra kullanılabilir 1.40 GB diyor.. çok can sıkıcı bir durum bir daha oppo tercih etmeyi düşünüyorum. Servise gönderiyoruz yazılımsal diyip veriyorlar format atıp hiç bir fark olmuyor hala kasıyor paraya yazık cidden sağolun ilgilendiğiniz için.
Efendim telefon yöneticinden *** *** optimize ediniz.Hiç bir şey farklı değil, hala ram yükseltme yapamıyorum telefonu yeni açmama rağmen sıfırladıktan sonra kullanılabilir 1.40 GB diyor.. çok can sıkıcı bir durum bir daha oppo tercih etmeyi düşünüyorum. Servise gönderiyoruz yazılımsal diyip veriyorlar format atıp hiç bir fark olmuyor hala kasıyor paraya yazık cidden sağolun ilgilendiğiniz için.
Mesajlar birleştirildi:
Telefonu sıfırladım dostum..Efendim telefon yöneticinden *** *** optimize ediniz.
Kullanmadiniz uygulamalari siliniz.
Telefon Depolamasini doldurmayiniz.
Cöp kutusundaki fotograflari siliniz.
Telefon hafizasini doldurmayiniz.
Yardimci oldumu peki efendim.Telefonu sıfırladım dostum..