Güncelleme sonrası mı oluştu bu sorun?Merhaba arkadaşlar
oppo reno 4 kullanıcısıyım arka kamera video çekerken kasma yapıyor kayıtada öyle işliyor yada video çekerken ekrandan atıyor ana sayfaya geçiyor ve bu olay sıkmaya başladı yardım ederseniz sevinirim
MerhabalarMerhaba arkadaşlar
oppo reno 4 kullanıcısıyım arka kamera video çekerken kasma yapıyor kayıtada öyle işliyor yada video çekerken ekrandan atıyor ana sayfaya geçiyor ve bu olay sıkmaya başladı yardım ederseniz sevinirim
Hayır 7 8 aydır var çoğu oppo telefon larında oluyormuş zatenGüncelleme sonrası mı oluştu bu sorun?
1080p 60 fps de yapıyor zaten 720 de sıkıntı olmuyorMerhabalar
Kasma yapmasının nedeni Oppo telefonların çoğu 60 FPS çekim yapmıyor. Kayıt seçeneklerinde 60 FPS varsa aktif ediniz.
Kamera uygulamasının verilerini temizlemeyi deneyin. Atma sorununu düzeltebilir.
Denediğin için teşekkür ederim yakın zamanda sıfırlayacağımŞimdi test etmek amacıyla 4k da dahil olmak üzere tüm seçeneklerde kayıt yaptım ama her hangi bir sorunla karşılaşmadım , yazılımsal bir sorun olabilir , tüm ayarları sıfırlamayı ve kamera verilerini de sıfırlamayı deneyin eğer hala düzelmezse oppo ile görüşün derim
Hard reset atmayı deneyiniz. Daha sonra duruma göre müşteri hizmetleriyle iletişime geçiniz.Kamera problemi için garantiye versek nasıl bir işlem yaparlar acaba?
Benim Oppo reno4'ün kamerasını ne zaman açsam HDR açık halde oluyor. Yukarıdaki işlemlerin hepsini yaptım ama sorun devam ediyor. Her açılışta HDR'yi elle kapatmak zorundayım. Güncellemeleri devamlı yüklüyorum. Ama hiç hard reset yapmadım.