Yardım Reno 4 pro imei atılırmı

Yusuffff.k

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Pro
Qatardan reno 4 pro aldım ancak imei atılıp atılmdığı hakkında bilgim yok telefonu aler acele aldığım için destek olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Birde coloros 7.2 var ve 11 e yükseltemiyorum

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Qatardan reno 4 pro aldım ancak imei atılıp atılmdığı hakkında bilgim yok telefonu aler acele aldığım için destek olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Efendim telefonu sifir mi aldiniz yoksa baskasindanmi eger o bir firmadan aldiysaniz onlarla iletisime gecip onlar size telefonu kaydeder. Ama baskasindan aldiysan teknik servis atabiliyor 10 ile 150 tl arasinda

Upvote 0

Yusuffff.k

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Pro
Efendim telefonu sifir mi aldiniz yoksa baskasindanmi eger o bir firmadan aldiysaniz onlarla iletisime gecip onlar size telefonu kaydeder. Ama baskasindan aldiysan teknik servis atabiliyor 10 ile 150 tl arasinda
Hocam telefonu allanes adlı qatar firmasından aldım pasaporta yazdırmadım 6 ay içinde kapanıyo bildiğiniz gibi siz yazılım için dediniz sanırsam

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Hocam telefonu allanes adlı qatar firmasından aldım pasaporta yazdırmadım 6 ay içinde kapanıyo bildiğiniz gibi siz yazılım için dediniz sanırsam
Efendim kendiniz imei ile oynamayin garantiniz bozulur.

Firma ile iletisime gecin bu ulkede yasiyorum benim imei numaram su bna soyle bi mesaj geldi benim imei numarami kaydedermisiniz eger kaydetmezseler telefonu geri yolla.

Bu arada telefonu ne zaman aldin efendim,

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z

Telefona İmei Atma Güvenilir Mi ?

Telefona iki çeşit imei atma yöntemi bulunmaktadır. İlki direk anakarta yüklenerek (ileri düzeyde atılan IEMI çalınabilir kopyalanabilir durumdadır.) 2.olarak ise genellikle tercih edilen telefondan programsız olarak atılan imeidir. Böyle durumlarda garanti devre dışı olduğu için yapmak hem etik değil hemde yasal anlamda yasak olan durumlardır.

Upvote 0

Yusuffff.k

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Pro

Firma ile iletisime gecin bu ulkede yasiyorum benim imei numaram su bna soyle bi mesaj geldi benim imei numarami kaydedermisiniz eger kaydetmezseler telefonu geri yolla.

Bu arada telefonu ne zaman aldin efendim
Mesajlar birleştirildi:

Garanti zaten yok olsa bile göndercem etcem bi dünya sıkıntı var ama uğraşmam
Mesajlar birleştirildi:

Garanti zaten yok olsa bile göndercem etcem bi dünya sıkıntı var ama uğraşmam

Upvote 0