Yardım Ses seviyesi hakkında

Onur67

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Lite
Merhabalar oppo reno 4 lite cihazım var şunu farkettim normal müzik dinlerken ses seviyesi gayet yüksekte iyi çıkıyor ama zil sesi olarak aradığımda veya kendi telefon sesini seçtiğinde arama gelirken ses az çıkıyor sesi sonradan yükseltiyor anlamadım sesler son seviyede normalde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Merhabalar oppo reno 4 lite cihazım var şunu farkettim normal müzik dinlerken ses seviyesi gayet yüksekte iyi çıkıyor ama zil sesi olarak aradığımda veya kendi telefon sesini seçtiğinde arama gelirken ses az çıkıyor sesi sonradan yükseltiyor anlamadım sesler son seviyede normalde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
İlk önce şunu deniyelim isterseniz;
ColorOS11 öncesi ses açma kısma tuşu hepsini yönetiyordu ama siz ColorOS11'i aldınız haliyle zil sesi alarm ve müzik sesleri ayrı ayrı ayarlanabiliyor.
İlk olarak ses açma yada kısma tuşuna basarak oradaki 2 noktaya basarmısınız ve zil sesi kısmına basın ve ses açma kısma olayı yeteri kadar mı kontrol ediniz.

Upvote 0

Onur67

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Lite
Ses ayarları yüksekte ses desibel programı ile denedim ilk arama çalarken düşük sonra artıyor normal şuan lık yeni güncellemenin özelliği galiba bu olay teşekkürler

Upvote 0

Onur67

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Lite
Zil sesi özelliği değil standart müzik olsun kendi sesi olsun alçaktan yükseğe doğru çalışmaktadır versiyon güncellemesi galiba oppo iyişallah güncelleme atarsa kalkar bu sorun

Upvote 0