Yardım Sistem 20 GB kaplıyor

ilker0101

Taze Üye
Üye
Cihaz
A15
Merhaba benim oppo a15 telefonun var. Telefonumun alanı 32 GB ve sistem 20 GB yer kaplıyor bana geriye 12 GB alan kalıyor son 2 GB ı kullanamıyorum zaten ben ne yapacağım yardım eder misiniz. Hiçbir şey yükleyemiyorum

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Merhaba benim oppo a15 telefonun var. Telefonumun alanı 32 GB ve sistem 20 GB yer kaplıyor bana geriye 12 GB alan kalıyor son 2 GB ı kullanamıyorum zaten ben ne yapacağım yardım eder misiniz. Hiçbir şey yükleyemiyorum
Merhabalar

Bende kullaniyorum oppo a15 sistem 13 gb kullaniyor efendim

Telefonunuzu hard reset atmayi tavsiye ederim efendim eski birikmis dosyalariniz var

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Sildiğiniz video ve resimler 30 gün boyunca tutulur bu bakımdan çok birikmişiniz var sanırım çöp kutusuna gidin boşaltınız fark olacaktır büyük ölçüde deneyiniz lütfen.
Çöp kutusu fotoğraflara girin albümler en aşağı da en son silinenlere girim boşaltınız.

Upvote 0

EmreAlc

Yazar Üye
Üye
Cihaz
RX17 Neo
Yüksek kapasiteli ( telefonun desteklediği boyut ne kadarda) SD kart kullanmanızı tavsiye ederim. Ayarlarda tek tuşla SD karta aktarmanıza izin verilen verileri SD karta aktararak telefon hafızasını arttırabilirsiniz. Ben 128 GB hafızalı SD kart desteği olmayan cihaz kullanıyorum şuan 20 GB kadar boş alan kaldı.

Upvote 0