Yardım Sisteme Gömülü Uygulamalar

HPOLAT

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Arkadaşlar sisteme gömülü Google uygulamalarını nasıl devredışı bırakabilirim kullanmıyorum, şarja da etki ediyor.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Bu şekilde devre dışı bırakılmaz. Sadece anlık olarak durdurulur ve ardından tekrar play store üzerinden son sürüme otomatik güncellenir ve tekrar aktifleşir.
Güncelleme yapmayacaksınız .ve kullanmayacaksınız ki aktif leşmesin.
Ana sayfadan kaldırım uygulama kilidi sayesinde önünğzde yanlışlıkla kullanma şansınız da kalmaz

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Bu şekilde devre dışı bırakılmaz. Sadece anlık olarak durdurulur ve ardından tekrar play store üzerinden son sürüme otomatik güncellenir ve tekrar aktifleşir.
İsterseniz bu konumuzu inceleyiniz

Upvote 0
Çözüm

durakoglu

Yardımsever
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Play store hesabınızdan ayarlar bölümünde güncellemeleri "otomatik olarak" almayın
manuel güncelleme yapılırsa, istediğin uygulamayı güncellersin. Böylelikle devre dışı bıraktığın uygulama güncellenmemiş olur

Upvote 0

ByHacked64

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Play store hesabınızdan ayarlar bölümünde güncellemeleri "otomatik olarak" almayın
manuel güncelleme yapılırsa, istediğin uygulamayı güncellersin. Böylelikle devre dışı bıraktığın uygulama güncellenmemiş olur
arkadaş güncellemeden bahsetmiyor...Kullanmadığım uygulamaları nasıl pasif ederim diyor....

Bunun da tek çözümü Elif hanımın paylaştığı konuda yazılıdır.Onun dışında hiçbir Android root olmadan sistem apklarına müdahale edemezsiniz...Sadece ADB komutu ile silersiniz.

Upvote 0

HPOLAT

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Anladım. Teşekkür ederim Arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı. Peki bu ADB komutu ile uygulama kaldırmanın cihaza herhangi bir zararı olur mu?

Upvote 0