Uygulamayı kaldırıp telefonu yeniden başlatıp tekrar kurmayı denediniz mi?Spotify'da müzik dinlerken uygulama kendisini kapatıyor direkt ve tekrar açmak zorunda kalıyorum. Diğer telefonlarda bir sıkıntı yok, uygulama güncel ve orijinal. Oyun oynarken çok sıkıntı oluyor yardım ederseniz sevinirim![]()
Evet, geçtiğimiz birkaç aydır çok kez bu işlemleri uyguladım ama hala aynı.Uygulamayı kaldırıp telefonu yeniden başlatıp tekrar kurmayı denediniz mi?
Uygulama da sorun vardır bir önceki sürüme yada bulabilirseniz beta sürümleri deneyin apkmirror da olması lazım.Evet, geçtiğimiz birkaç aydır çok kez bu işlemleri uyguladım ama hala aynı.
Güncelleme ile düzelir sorun devam ediyorsa geri bildirim yapınız bence üyeliğinizde varsa dikkate alırlar ..Hocam büyük ihtimalle uygulamadan kaynaklı. Eski kullandığım cihazda yaşıyordum ama bir vakit sonra (bir ay) kendiliğinden - güncelleme ile de olabilir - geçti.
Bence de hocamGüncelleme ile düzelir sorun devam ediyorsa geri bildirim yapınız bence üyeliğinizde varsa dikkate alırlar ..