- Cihaz
- Xiaomi
Geçmiş olsun ,su geçirip geçiremeyeceğinin garantisi yok ama eskisi olmaz diyebiliriz artık.Redmi Note 10S arka kapağı çıktı Sabah düşürmüştüm arka kapağın altı hafif çıkmış tirnaklayinca çıktı bir şey olurmu kapağı takip üstüne kılıf taktim su gecirirmi?
Cihaz Daha 1 AylıkGeçmiş olsun ,su geçirip geçiremeyeceğinin garantisi yok ama eskisi olmaz diyeniliriz artık.
Cihazın 1 aylık olması bişeyi değiştirmez ki. Hasar görmüş kapak çıkmış ilk alındığı gibi olmaz tabiki boşluklar oluşacaktır kapatılan yerlerden.Cihaz Daha 1 Aylık
MerhabalarRedmi Note 10S arka kapağı çıktı Sabah düşürmüştüm arka kapağın altı hafif çıkmış tirnaklayinca çıktı bir şey olurmu kapağı takip üstüne kılıf taktim su gecirirmi?
normal tamircide yapar alt ustu bir baliTelefonunu teknik servise gönder, oradakiler kapağı yapıştırır. Öyle kapaksız kullanmak sıkıntı yaratabilir.
Servise göndermeniz daha sağlıklı olacaktır.Cihaz Daha 1 Aylık
aynHer tamirci de güzel yapamıyor. Temizliğini tam yapmadan kapağı yapıştırıyorlar, eski yapışkan kalıntılarını temizlemeden yapıştıran bile var. Güvenilir yerlere götürmekte fayda var.
Telefonu 1 aylık diye direkt servise gönder dedim.