Gelecek mi peki önceki sürümde vardı çünküTürkiye için tema mağazası kapalı.
Önceki sürümler derken? Modlu APK'yı diyorsanız ColorOS 7 ile fix yediler. Normalde Tema Mağazası diğer sürümlerde de yoktu. İlerleyen zamanlarda gelmesi düşük ihtimal diyebilirim, sunucuları gerçekten kötü ve bundan dolayı açmadıklarını düşünüyorum.Gelecek mi peki önceki sürümde vardı çünkü
V7.1 gelmeden önce ayarlardan temaya girdiğimde 5 6 tane tema gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor ana ekrandaki saatin rengini bile değişemiyorum guncelleme gelmeden once o seçeneklerle yerini ve rengini değişebiliyordumÖnceki sürümler derken? Modlu APK'yı diyorsanız ColorOS 7 ile fix yediler. Normalde Tema Mağazası diğer sürümlerde de yoktu. İlerleyen zamanlarda gelmesi düşük ihtimal diyebilirim, sunucuları gerçekten kötü ve bundan dolayı açmadıklarını düşünüyorum.
Bu tema mağazası ile ilgili bir durum değil, neredeyse bütün cihazlarda sadece 1 tane tema gözüküyor. Tamamen güncelleme sonrası oluşan bir problem.V7.1 gelmeden önce ayarlardan temaya girdiğimde 5 6 tane tema gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor ana ekrandaki saatin rengini bile değişemiyorum guncelleme gelmeden once o seçeneklerle yerini ve rengini değişebiliyordum
Bunu öğrenmek istemiştim teşekkürlerBu tema mağazası ile ilgili bir durum değil, neredeyse bütün cihazlarda sadece 1 tane tema gözüküyor. Tamamen güncelleme sonrası oluşan bir problem.
Android 11 le gelceği konuşuluyor ama kesin bir bilgi yokOppo a5 2020 kullanıyorum colorOs v7. 1 ama tema mağazasını bulamıyorum yardımcı olacak biri var mi