Paclifes Aktif Üye Aktif Üye Mesajlar 149 Çözümler 2 Puanları 150 Cihaz Reno 4 26 May 2023 #1 33w vooc destekli hızlı şarj kablosu arıyorum nerede bulabilirim ? Teknoloji marketlerine sordum ama olmadığını söylediler.
33w vooc destekli hızlı şarj kablosu arıyorum nerede bulabilirim ? Teknoloji marketlerine sordum ama olmadığını söylediler.
D Deryadeniz907 Ordinaryüs Forum Ekibi Uzman Üye Mesajlar 684 Çözümler 7 Puanları 3,350 Cihaz Reno 5 Lite 27 May 2023 #2 Paclifes adlı kullanıcıdan Alıntı: 33w vooc destekli hızlı şarj kablosu arıyorum nerede bulabilirim ? Teknoloji marketlerine sordum ama olmadığını söylediler Genişletmek için tıkla ... Paclifes adlı kullanıcıdan Alıntı: Yetkili servisde bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Upvote 0
Paclifes adlı kullanıcıdan Alıntı: 33w vooc destekli hızlı şarj kablosu arıyorum nerede bulabilirim ? Teknoloji marketlerine sordum ama olmadığını söylediler Genişletmek için tıkla ... Paclifes adlı kullanıcıdan Alıntı: Yetkili servisde bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla ...