Çözüldü Whatsapp görüntülü görüşme

edemir

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Lite
Merhaba whatsappta görüntülü görüşme yaparken sanki görüntü biraz soluk gibi gözüküyor. Ben reno 4 lite kullanıyorum aynı sorunu reno 3 kullanan arkadaşımda yaşıyor. Bilgisi olan ya da aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Merhaba whatsappta görüntülü görüşme yaparken sanki görüntü biraz soluk gibi gözüküyor. Ben reno 4 lite kullanıyorum aynı sorunu reno 3 kullanan arkadaşımda yaşıyor. Bilgisi olan ya da aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?
efendim internet hiziniz dusuk olunca oluyor malesef bölgesel olarak ferkediyor.
eger whatshapp pil kisitla islemi aciksa kapatin.
önbellegi sil olmazsa sil tekrar yukle

Upvote 0

edemir

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Lite
Ben ümraniyedeyim arkadaşım kadıköyde aynı sorun var. Normal kamera uygulamasında herhangi bi sorun yok ayrıca wifiden kullanımda da aynı. uygulamayı silip yükledik aynı sorun devam ediyor. whatsapp pil kısıtlama ayarı nerede acaba onu bulamadık
eee.jpg

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Ben ümraniyedeyim arkadaşım kadıköyde aynı sorun var. Normal kamera uygulamasında herhangi bi sorun yok ayrıca wifiden kullanımda da aynı. uygulamayı silip yükledik aynı sorun devam ediyor. whatsapp pil kısıtlama ayarı nerede acaba onu bulamadıkEkli dosyayı görüntüle 2718
Görüntü kalitesi normal kamera ile WhatsApp kamerası çekimleri farklı oluyor, ışık dengesinden olabilir. WhatsApp kaynaklı bence, çünkü normalde kamerayı kullanırken bu sıkıntıyı yaşamazsınız.

Ayrıca görüntülü konuşma yaparken ışıkğı arkanıza değil önden gelirse daha kaliteli görüntü alırsınız

Upvote 0

edemir

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4 Lite
Ekran görüntüsünü örnek olsun diye çektim yoksa her zaman bu şekilde. Evet kendi kamerasında herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Ekran görüntüsünü örnek olsun diye çektim yoksa her zaman bu şekilde. Evet kendi kamerasında herhangi bir sorun yaşamıyorum.
WhatsApp'ın görüntülü konuşma kamera görüntüsü normalde çok kaliteli değil zaten onların güncelleme ile kaliteyi arttırmaları gerekir sizin yapacağınız bişey yok maalesef.

Upvote 0

furkanfd

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Wp ayarlarından ağ kullanımı kısmında " aramalar için daha az veri kullan " seçeneğini kapatıp denediniz mi ?

Upvote 0