Çözüldü Wp internetini kapatma

yeeelda

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
internette bir şey gördüm sade whatsapin internete erişimini kapatıyor,bizim telefonlarda mesela uygulama izinleri>whatsapp seçtiğimde "mobil veri erişimi"çıkacakken çıkmıyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim,iyi akşamlar.

yaka

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 2Z
internette bir şey gördüm sade whatsapin internete erişimini kapatıyor,bizim telefonlarda mesela uygulama izinleri>whatsapp seçtiğimde "mobil veri erişimi"çıkacakken çıkmıyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim,iyi akşamlar.
Reno 2z icin; bildirim panelinde mobil veriye basili tutun. Acilan menude whatsapp'i secin. İki secenek goreceksiniz. Wi-fi kisitla ve mobil veriyi kisitla olarak. Dilediğinizi secebilirsiniz ve her uygulama icin bu ayari kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-30-20-05-54-82.jpg
    Screenshot_2021-05-30-20-05-54-82.jpg
    162.4 KB · Görüntüleme: 45
Upvote 0
Çözüm

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Durdurmaya zorlayınız isterseniz.

Upvote 0

yeeelda

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Reno 2z icin; bildirim panelinde mobil veriye basili tutun. Acilan menude whatsapp'i secin. İki secenek goreceksiniz. Wi-fi kisitla ve mobil veriyi kisitla olarak. Dilediğinizi secebilirsiniz ve her uygulama icin bu ayari kullanabilirsiniz.
bunu uyguladim ben de oppo a5 telefonumda, çok teşekkürler

Upvote 0