Uyumlu olmayanlara verilmiyor, yapma ihtimali maalesef yok, ancak Oppo güncelleme verir uyumlu hale getirirse mümkün olabilir.Merhaba neden değil birde yapmamizin bir ihtimali varmı
Bu Oppo'nun verdiği bir karar.Merhaba neden değil birde yapmamizin bir ihtimali varmı
Yazdım umarım en kısa sürede bu güncelleme gelirBu Oppo'nun verdiği bir karar.
Maalesef yapmanızın bir ihtimali yok.
İsterseniz support.tr@oppo.com mail adresine geri bildirimde bulunabilirsiniz.
Kullanıcılar geri bildirim göndererek bu özellikleri istediklerini belirtirlerse, ileride yazılım güncellemeleri ile özellikler eklenebilir.
MerhabaMerhaba, ben de telefonu yeni aldım. Bu tip kişiselleştirmeleri yaparken benim telefonumda da bu özelliğin eksik olduğunu fark ettim. Hatta buna ek olarak +3 GB ram veriyor. Bir de şarjı sonradan daha iyi performans verir mi bilmiyorum ama 7 saat 45 dakika kadar gidiyor. Güncelleme ile hallolur mu yoksa sürüm/donanımsal olarak bir eksiklik mi var?
Merhaba
Konu içerisindeki mesajlarda yazdığımız gibi "Kişiselleştirmeler" modelden modele farklılık gösterebiliyor.
Ram genişletme kısmında ise 2/3/5 GB'a kadar genişletebiliyorsunuz. Cihazınızın donanımına göre sizde en fazla 3 GB genişletilebiliyor olabilir.
Pil konusunda 7 saat 45 dakika açık ekran süresi almak ortalama bir değer.
Cihazınızda güncelleme sonrası herhangi bir sorun oluşursa zaten hata düzeltme/iyileştirme güncellemesi gelir.
Sizin cihazınızda yazılımsal hata/donanımsal sorun gözükmüyor.
Rica ederim.Teşekkürler cevap için. Genel olarak memnunum zaten. Sadece aynı model telefonlarda bu tip farklılıklar olması garip ve ufak da olsa can sıkıcı.
Osman Bey bende birkaç kez support.tr@oppo.com adresi ne mail attım ne zaman güncelleme yapılır bu özellikler diye. En son gelen mail cevabında planlanan güncelleme yok oldu. Yazılım güncelleme yönünden çok zayıfYazdım umarım en kısa sürede bu güncelleme gelir
Çok saçma değil mi bu durum?Anlamsız yani.Üst model alt modeli kapsar.Zaten mevcut olan bir özelliği üst modelinde neden yer vermiyorsun? Ya da farklı ve üstün hangi özellikle bu açığı kapattın.Oppo'da tutarsızlık çok.Merhaba
Cihazların arayüz sürümleri aynı bile olsa özellikleri farklılık gösterebiliyor.
Reno 5 Lite modelinde hem AOD stilleri hem de ekran içi kenar aydınlatma mevcut değil.